Archief bijeenkomst, 6 september 2012 : Sales Café met de winnaars 2012

Op 9 februari werden Rob Idink (HP) en Marc van Hemert (Koninklijke Pijnenburg) de grote winnaars van de SMA-verkiezingen voor Commercieel Directeur en Key Accountmanager van het jaar. Dat gebeurde tijdens het succesvolle Sales Event in Noordwijk. Een half jaar later ervaren beiden mannen nog steeds de voordelen van hun uitverkiezing. Welke dat zijn en waarom zij nu juist gewonnen hebben, vertellen ze graag tijdens dit Sales Cafe bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in Arnhem. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SMA Oost en  begint om 17.00 uur met een soep- en broodmaaltijd. Vanaf 18.00 uur start het inhoudelijke programma. Rond 20.30 uur sluiten we zoals gebruikelijk af met een netwerkborrel.

Rob en Marc zullen bij dit Sales Café ruim de tijd nemen om vragen vanuit de zaal te beantwoorden. Zorg dat je erbij bent en kunt profiteren van deze unieke mogelijkheid om tips van de winnaars te krijgen.

Biografie Rob Idink: Sinds 2008 is Rob ‘Country Manager Personal Systems Group’ bij Hewlett-Packard. Daarmee maakt hij onderdeel uit van de Board van HP Nederland. Voordat hij deze functie kreeg, vervulde hij diverse functies bij hetzelfde bedrijf. Zo was Rob onder andere Director Deskbased Computing Business EMEA en Director Handheld Business & Mobility EMEA. Voordat Rob bij HP kwam was hij onder meer Product Marketing Manager EMEA bij Compaq Computers.

Biografie Marc van Hemert: Na zijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen is Marc in 2004 als verkoopadviseur in dienst gekomen bij Koninklijke Peijnenburg. Hier is hij vervolgens opgeklommen tot Field Sales Manager & Accountmanager. Na een tussenpoze van anderhalf jaar bij Friesland Campina, keerde Marc in 2009 terug bij zijn oude werkgever. Dit keer in de rol van Nationaal Accountmanager voor Ahold en Bijeen (C1000 en Jumbo). Sinds kort heeft Marc een nieuwe functie bij Koninklije Peijnenburg: Group Sales Manager.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen