Archief bijeenkomsten, 18 April 2013 : Sales Café : Selling with Colours

Je werkt elke dag met mensen, persoonlijk en beroepsmatig. Begrijp je hen (en jezelf) goed genoeg om het beste naar boven te halen en succes voor beiden te verzekeren? Dat zul je gaan doen, als je de interactieve workshop” Selling with colours” van het Zweedse Ensize International hebt bijgewoond. Al meer dan 10 jaar traint Ensize sales-professionals, organisaties en  teams. Met name door de eenvoud en de praktisch toepasbaarheid van de materie is deze workshop een echte aanwinst voor iedere sales professional. Christel Frieling (Ensize International) en Louis van Looy (HR Directeur Q-Park en Trainer Ensize International) zullen deze bijeenkomst voor de SMA kleur geven.
 “Selling with colours” is gebaseerd op het  DISC instrument. Dit is een psychometrische en hoog gevalideerde gedragsindicator gebaseerd op het werk van William Marston ‘The Emotions of Normal People’. DISC heeft een wetenschappelijke ontwikkelingsgeschiedenis van meer dan 90 jaar en wordt wereldwijd gebruikt en toegepast. Na de workshop, verzorgt door twee trainers van Ensize, heb je een goed inzicht in de 4 verschillende verkoopstijlen die  “Selling with colours” definieert. Je leert veel over je eigen stijl en de impact van jouw stijl op de klant. Hoe meer je weet over de verschillende stijlen hoe makkelijker je een ook de koop stijl van je klant herkent.  “Selling with colours” laat je nadenken over waarom een klant van je zou willen kopen. Daarnaast worden  er een aantal concrete tips en ideeën mee gegeven zodat je klanten effectiever gaat benaderen gewapend met deze kennis.

 

Christel Frieling is Management Consultant en People Development Specialist. Na 15 jaar gewerkt te hebben op verschillende management niveaus in voornamelijk de ICT is Christel zich op haar passie gaan richten, mens en motivatie. Door talenten van mensen inzichtelijk te maken met behulp van DISC geeft zij individuen en organisaties advies over hoe meer uit zichzelf en haar medewerkers te halen. Haar doel is om organisaties op management, team en individueel niveau met elkaar in verbinding te brengen en effectiever te laten opereren. Christel werkt sinds 2000 met DISC en is leverancier van het Zweedse EDOC van Ensize International. EDOC is een web-based tool voor de ontwikkeling van mens en organisatie.  

 

Tinus Boes is Teamcoach, Intervisiecoach en Communicatie (DISC) Trainer. Hij heeft na 15 jaar als leidinggevende zijn passie gevonden in het trainen en coachen van teams op basis van het individu. DISC ontdekte hij als de meest krachtigste tool om talenten in mensen naar boven te halen en in te zetten in hun eigen werk maar vooral ook in teamverband. Als eigenaar van het bedrijf Being Authentic heeft hij vanaf 2008 zijn sporen verdient door een groot aantal teams succesvol te begeleiden in het verbinden van de teamleden op emotioneel niveau. DISC is de basis van al zijn coachings- en trainingsactiviteiten waarbij de communicatie op basis van de verschillen gedragsstijlen (DISC-kleuren) met enige regelmaat het “WOW-effect” veroorzaakt. ‘Selling with Colors’ zal dat ook bij u veroorzaken.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen