Archief bijeenkomsten, 22 januari 2014 : Sales Café met Thiemo van Spellen

Tijdens een spannende en enerverende strijd heeft Thiemo van Spellen zijn titel Commercieel Directeur van het Jaar gewonnen op 7 februari in Huis ter Duin. Tijdens deze battle heeft hij moeten afrekenen met Bas de Reus (Fujitsu) en Rudolph Strickwold (Stichting Hulphond). In het dagelijks leven is Thiemo de Chief Commercial Officer van de zakelijke postbezorger Sandd. Sandd heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig postbedrijf dat inmiddels bijna 700 miljoen poststukken per jaar verwerkt voor zeer gerenommeerde bedrijven.

Tijdens deze bijeenkomst zal Thiemo ons enerzijds meenemen in de reis die hij heeft doorlopen om tot Commercieel Directeur van het Jaar 2012 te worden bekroond, en wat hem dit allemaal aan publiciteit en extra aandacht heeft opgeleverd, anderzijds zal hij ons deel genoot maken van de veranderingen die hij binnen Sandd heeft moeten doorvoeren aan zijn salesorganisatie om het succes te kunnen vieren wat hij momenteel in de zakelijke postmarkt viert.

Haico Meijerink, CEO van Sandd: “We zijn er geweldig trots op dat een directielid van Sandd is uitverkozen tot commercieel directeur van het jaar. Thiemo’s verkiezing staat symbool voor het succes van Sandd en is natuurlijk een welverdiende persoonlijke erkenning voor Thiemo. Daarnaast geeft de verkiezing ook weer hoe Sandd als organisatie de afgelopen jaren in ontwikkeling is geweest en nog steeds groeit.”
Biografie Thiemo van Spellen Na in 1999 zijn studie Internationaal Management aan de Hogeschool Utrecht te hebben afgerond is Thiemo begonnen in zijn eerste stap van zijn loopbaan. Dit was bij als Inhouse Sales bij Deutsche Post. Na twee jaar daar te hebben gewerkt maakte hij in 2002 de overstap als Key Accountmanager naar het beginnende postbedrijf Sandd. Na dit drie jaar succesvol te hebben ingevuld volgde de stap naar Sales Manager. Na een korte uitstap naar CHEP in Belgie kwam hij weer terug als Commercial Manager bij Sandd, hetgeen in januari van 2012 uitmondde in de rol van Commercieel Directeur. Hiermee werd Thiemo ook onderdeel van het directieteam binnen Sandd.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen