Archief bijeenkomsten, 22 november 2012 : Bezoek van de winnaars 2012

Op 9 februari werden Rob Idink (HP) en Marc van Hemert (Koninklijke Pijnenburg) de grote winnaars van de SMA-verkiezingen voor Commercieel Directeur en Key Accountmanager van het jaar. Dat gebeurde tijdens het succesvolle Sales Event in Noordwijk. Een half jaar later ervaren beiden mannen nog steeds de voordelen van hun uitverkiezing. Welke dat zijn en waarom zij nu juist gewonnen hebben, vertellen ze graag tijdens dit Sales Cafe bij Hampshire Plaza in Groningen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SMA Noord en begint om 17.00 uur met een soep- en broodmaaltijd. Vanaf 18.00 uur start het inhoudelijke programma. Rond 20.30 uur sluiten we zoals gebruikelijk af met een netwerkborrel.

 

Rob en Marc zullen bij dit Sales Café ruim de tijd nemen om vragen vanuit de zaal te beantwoorden. Zorg dat je erbij bent en kunt profiteren van deze unieke mogelijkheid om tips van de winnaars te krijgen.

 

Biografie Rob Idink: Sinds 2008 is Rob ‘Country Manager Personal Systems Group’ bij Hewlett-Packard. Daarmee maakt hij onderdeel uit van de Board van HP Nederland. Voordat hij deze functie kreeg, vervulde hij diverse functies bij hetzelfde bedrijf. Zo was Rob onder andere Director Deskbased Computing Business EMEA en Director Handheld Business & Mobility EMEA. Voordat Rob bij HP kwam was hij onder meer Product Marketing Manager EMEA bij Compaq Computers.

 

Biografie Marc van Hemert: Na zijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen is Marc in 2004 als verkoopadviseur in dienst gekomen bij Koninklijke Peijnenburg. Hier is hij vervolgens opgeklommen tot Field Sales Manager & Accountmanager. Na een tussenpozen van anderhalf jaar bij Friesland Campina, keerde Marc in 2009 terug bij zijn oude werkgever. Dit keer in de rol van Nationaal Accountmanager voor Ahold en Bijeen (C1000 en Jumbo). Sinds kort heeft Marc een nieuwe functie bij Koninklije Peijnenburg: Group Sales Manager.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen