Archief bijeenkomsten, 26 juni 2013 : Salesmanager in de Keuken bij Ziegler

Ziegler Brandweertechniek B.V. kent een historie kent die terugvoert naar 1953, het jaar waarin het eerste brandweervoertuig de poorten van het bedrijf verliet. Deze historie staat borg voor de grote ervaring van zowel het bedrijf als de medewerkers. Naast deze ervaring die als grote waarde wordt beschouwd, kent het bedrijf een opleidingsplan dat borg staat voor voldoende expertise op alle voorkomende vakgebieden. Ziegler Brandweertechniek B.V. loopt hiermee binnen de branche voorop.

We zijn te gast bij, de huidige Managing Director Sales and Distribution van Ziegler binnen Albert Ziegler GmbH, René Pol. Hij is in 1990 begonnen als verkoopmedewerker bij Ziegler in Nederland. Vervolgens heeft hij zich opgewerkt om in 2006 Directeur te worden van Ziegeler Brandweertechniek in Nederland.

Als dochteronderneming van Albert Ziegler GmbH te Giengen (Duitsland) is het mogelijk de bedrijfsvoering en productontwikkeling in een groter verband te zien en aan te pakken, hetgeen in vrijwel alle gevallen leidt tot een beter resultaat. De producten en diensten die Ziegler Brandweertechniek B.V. in zijn portefeuille heeft , zijn:

1. Brandweervoertuigen op maat:
Ziegler Brandweertechniek B.V. ontwikkelt en produceert alle denkbare brandbestrijdingsvoertuigen; van het kleinst denkbare aanhangertype tot de meest geavanceerde crashtender.

2. Een compleet pakket handelsartikelen:

In de loop der jaren heeft Ziegler Brandweertechniek B.V. goede relaties opgebouwd met leveranciers van topproducten op het gebied van brand- en ongevallenbestrijding. Bij producten valt te denken aan de bepakking van brandweervoertuigen tot en met de complete inrichting van kazernes. Door de goede contacten met de leveranciers draagt het bedrijf er zorg voor dat ze op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

3. Een servicedienst waarop 24 uur per dag een beroep kan worden gedaan:

Ziegler Brandweertechniek B.V. heeft alle ingrediënten voor handen om gedurende de levensloop van een brandweervoertuig zorg te dragen voor een probleemloos onderhoudstraject. Het bedrijf verzorgt het onderhoud aan alle denkbare brandbestrijdingsvoertuigen. Het onderhoud is vast te leggen in een servicecontract, waarbij het reguliere onderhoud jaarlijks bij de klant op locatie wordt uitgevoerd. Ook een totaalpakket “service” behoort tot de mogelijkheden. Alle aspecten van organisatie, uitvoering en/of controle worden bij deze vorm in samenspraak met de klant vastgelegd.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen