Archief bijeenkomsten, 26 juni 2013 : Salesmanager in de Keuken bij Ziegler

Ziegler Brandweertechniek B.V. kent een historie kent die terugvoert naar 1953, het jaar waarin het eerste brandweervoertuig de poorten van het bedrijf verliet. Deze historie staat borg voor de grote ervaring van zowel het bedrijf als de medewerkers. Naast deze ervaring die als grote waarde wordt beschouwd, kent het bedrijf een opleidingsplan dat borg staat voor voldoende expertise op alle voorkomende vakgebieden. Ziegler Brandweertechniek B.V. loopt hiermee binnen de branche voorop.

We zijn te gast bij, de huidige Managing Director Sales and Distribution van Ziegler binnen Albert Ziegler GmbH, René Pol. Hij is in 1990 begonnen als verkoopmedewerker bij Ziegler in Nederland. Vervolgens heeft hij zich opgewerkt om in 2006 Directeur te worden van Ziegeler Brandweertechniek in Nederland.

Als dochteronderneming van Albert Ziegler GmbH te Giengen (Duitsland) is het mogelijk de bedrijfsvoering en productontwikkeling in een groter verband te zien en aan te pakken, hetgeen in vrijwel alle gevallen leidt tot een beter resultaat. De producten en diensten die Ziegler Brandweertechniek B.V. in zijn portefeuille heeft , zijn:

1. Brandweervoertuigen op maat:
Ziegler Brandweertechniek B.V. ontwikkelt en produceert alle denkbare brandbestrijdingsvoertuigen; van het kleinst denkbare aanhangertype tot de meest geavanceerde crashtender.

2. Een compleet pakket handelsartikelen:

In de loop der jaren heeft Ziegler Brandweertechniek B.V. goede relaties opgebouwd met leveranciers van topproducten op het gebied van brand- en ongevallenbestrijding. Bij producten valt te denken aan de bepakking van brandweervoertuigen tot en met de complete inrichting van kazernes. Door de goede contacten met de leveranciers draagt het bedrijf er zorg voor dat ze op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

3. Een servicedienst waarop 24 uur per dag een beroep kan worden gedaan:

Ziegler Brandweertechniek B.V. heeft alle ingrediënten voor handen om gedurende de levensloop van een brandweervoertuig zorg te dragen voor een probleemloos onderhoudstraject. Het bedrijf verzorgt het onderhoud aan alle denkbare brandbestrijdingsvoertuigen. Het onderhoud is vast te leggen in een servicecontract, waarbij het reguliere onderhoud jaarlijks bij de klant op locatie wordt uitgevoerd. Ook een totaalpakket “service” behoort tot de mogelijkheden. Alle aspecten van organisatie, uitvoering en/of controle worden bij deze vorm in samenspraak met de klant vastgelegd.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen