20-06-2019, Verkiezing Tendermanager van het Jaar

20-06-2019, Verkiezing Tendermanager van het Jaar

20190620 SMA Verkiezing Bidmanager van het Jaar Yvette Naaijkens Marc de BruinYvette Naaijkens, tendermanager bij Heijmans heeft op 20 juni 2019 de verkiezing Tendermanager van het jaar 2019 gewonnen, die voor het eerst werd georganiseerd door beroepsvereniging Sales Management Association (SMA). De top 3 presenteerde zichzelf voor de jury en voor het publiek tijdens een themabijeenkomst over Bid- en tendermanagement in Hotel de Heerlickheijd te Ermelo. De andere twee kandidaten waren Mark de Bruijn (Canon) en Astrid Herren (Heyday).

Jury oordeel ‘een tendermanager die gaat voor de deal’

 

Yvette was als tendermanager verantwoordelijk voor het winnen van het grootste onderhoudscontract dat in 2018 op de markt kwam. De jury was onder de indruk van de voorbereiding die Yvette treft, ze stapt niet zomaar in een tenderproces zonder een duidelijk plan en randvoorwaarden. Yvette spreekt enorm vanuit de klant en verzamelt de juiste expertise om zich heen en laat zich niet afremmen door interne beperkingen. Yvette maakt bewuste keuzes en gaat de confrontatie niet uit de weg. Volgens de jury blijf ze rechtop staan tussen ‘bokito’s’. Vak volwassenen met een nuchtere insteek.

Selectieprocedure

 

De selectie van kandidaten is tot stand gekomen in samenwerking met SMA-partner Cinfield. Zij adviseren, detacheren en ontwikkelen op gebied van deal- en tendermanagement. Om een goed oordeel te vellen zijn de kandidaten door een heel traject heen gegaan. Van de 23 genomineerden zijn er op basis van het indienen van best practices, beantwoorden van vragenlijsten en een online assessment 6 kandidaten naar de halve finale gegaan. Op basis van een interview met een tussenjury zijn de laatste 3 geselecteerd. Bij deze 3 kandidaten zijn bedrijfsbezoeken afgelegd waarbij leidinggevenden, collega’s en subcontractors zijn geïnterviewd. Op 20 juni is de top 3 ondervraagd door een deskundige jury.

 

Om een sfeer impressie te krijgen van deze dag zijn er een groot aantal foto’s gemaakt.

 

Share this