Artificial Intelligence: zegen of vloek voor sales?

KEYNOTE – SHARE AND LEARN

 

Artificial Intelligence zal niet alleen veranderen wat we doen, maar ook wie we zijn.  De ontwikkeling in de datawetenschap gaat enorm snel en biedt tal van nieuwe toepassingen.  Naar verwachting zal Artificial Intelligence de meest vergaande impact hebben wereldeconomieën, op de wijze waarop klanten zullen worden bediend, op organisaties en hen business processen en op het werk van de medewerkers. Arno Nienhuis presenteert op een begrijpelijke, inspirerende wijze de impact van Artificial Intelligence. Een presentatie die iedereen gehoord moet hebben.

 

WORKSHOP – LEARN & ACT

Wilt u echt impact maken met Artificial Intellligence dan heeft TrendActors een aanpak / workshop ontwikkelt waarbij u Artificial Intelligence gericht gaat inzetten voor:

 

 • Verbeteren van oplossingen en diensten voor uw klanten
 • Verbeteren van Interne business processen
 • Werknemers binnen de organisatie

 

U zult na het volgen van deze workshop in staat zijn om een eerste AI Strategie plan te ontwikkelen voor uw organisatie. Tijdens de workshop krijgt u de kennis en tal van handvatten aangereikt om Artificial Intelligence daadwerkelijk toe te passen binnen uw organisatie.  Tevens zullen aspecten als Ethiek. Skills en het herinrichten van processen, waarbij mensen en machines met elkaar gaan samenwerken, nauw worden belicht. Een workshop die uw organisatie op voorsprong kan zetten!

 

OVER ARNO NIENHUIS

Arno Nienhuis is trendactor op het terrein van Artificial Intelligence. In zijn loopbaan hebben Data, Big Data, Analytics en Artificial Intelligence altijd centraal gestaan. Arno begon zijn loopbaan als ondernemer met een eigen bedrijf in fysieke en digitale archivering. Nadat hij zijn bedrijf had verkocht heeft hij in tal van sales, country en regio director rollen vervult bij Getronics, EMC en Oracle. Naast zijn werkzaamheden heeft hij tal van studies gevolgd bij o.a. IESE, Michigan University en MIT Sloan Management op terrein van digital leadership en artificial intelligence.

Arno is als digital leader en subject matter expert op het terrein van Artificial Intelligence (AI) een veelgevraagd spreker bij hogescholen, universiteiten en het bedrijfsleven in binnen-en buitenland. Op een inspirerende, heldere en energieke wijze zet hij Artificial Intelligence uiteen en legt hij uit op welke wijze AI impact maakt op industrieën, klanten, organisaties en werknemers.

Zijn pragmatische benadering werkt verhelderend en heeft inmiddels duizenden mensen een verfrissende blik gegeven over de impact die met Artificial Intelligence wordt gemaakt. Naast de technologische- en de business mogelijkheden zijn aspecten als ethiek, het succesvol implementeren van AI solutions in organisaties, de samenwerking van mensen met AI en de toekomst van werk onderdeel van zijn verhaal. Arno is gepassioneerd en zorgt iedere keer weer dat hij zijn boodschap toegespitst op uw industrie, klanten, organisatie en baan.

Arno maakt niet voor niets onderdeel uit van het community platform TrendActors. Een community waarin gepassioneerde subject matter experts hen kennis delen met andere (digital leaders), die willen leren en de deze kennis willen toepassen in de praktijk.

Topics:

 • Artificial Intelligence
 • Machine Learning
 • Deep Learning
 • NLP
 • Big Data
 • Digital
 • Robotica
 • Ethics
 • Internet of Things
 • Future of Work
 • Re-imaging business process

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen