Bestuurslid: Arlette Gilbert

 

Arlette’s huidige werkzaamheden

Sinds juni 2019 vervul ik de rol van CCO bij Event hotels. Event hotels opereert op de Europese markt, wij managen in opdracht van eigenaren individuele hotels of hotel portefeuilles en verlenen shared services aan de hotels. Vanuit ons kantoor in Amsterdam verlenen wij shared services aan drie hotel portefeuilles met 31 hotels in Europa. Onder meer op het gebied van Finance, HR, Property Management, Inkoop en uiteraard commercie. Samen met mijn teams zorg ik voor optimale omzetten in de hotels voor alle marketsegmenten, zowel de zakelijke als de individuele markt. Revenue management, Marketing & Sales zijn onze specialisaties. Voor deze rol bij Event Hotels heb ik in verschillende commerciële rollen gewerkt voor Bilderberg en Golden Tulip. Altijd in de hospitality wat voor mij een geweldig dynamische branche is. 24/7 in bedrijf, met de typische ‘horeca’ aanpakkers mentaliteit.  

 

Toegevoegde waarde SMA voor Arlette

Dankzij de SMA blijf ik leren en krijg ik inspiratie over de ontwikkelingen in ons vakgebied. De peergroup Commercieel Directeuren geeft mij de mogelijkheid om in een besloten gezelschap te sparren over uitdagingen en een verse blik te krijgen vanuit soms onverwachte hoek. Dit zijn voor mij waardevolle bijeenkomsten. Als bestuurslid wil ik een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de vereniging. Op het gebied van diversiteit, inhoud en de bijeenkomsten. 

Naast werk en SMA

Ik woon in Soest samen met Bouke. Bouke werkt ook in de hotellerie als General Manager en we kennen elkaar sinds de Hotelschool. Beiden hechten we veel waarde aan het onderhouden van onze vriendschappen, een avond met vrienden of familie aan tafel met goed eten en goede gesprekken geeft ons energie. Daarnaast hou ik van lezen, werkelijk alles komt op mijn e-reader voorbij. Ik wissel een biografie met een detective met een management boek en lees vaak meerdere boeken door elkaar heen. Wintersport is ons jaarlijkse hoogtepunt qua vakantie. In de zomer reizen we graag met de auto door Europa, oude steden bezoeken, rustig toeren en mooie bergwandelingen maken.  

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen