Bestuurslid Rutger Hoogbergen

Profielfoto Rutger Hoogbergen

Rutgers huidige werkzaamheden

 
“Sinds een half jaar ben ik als Managing Director werkzaam bij ABZ in Zeist. Als onderdeel van het Amerikaanse Solera houden wij ons bezig met informatie en communicatie diensten en ontwikkeling van software voor de automotive en verzekeringsbranche. Met onze oplossing zijn wij de ‘facilitator’ van deze bedrijfstakken, in Nederland werken er zo’n 150 mensen bij ons verspreid over de kantoren in Zeist, St. Oedenrode, Ravenstein en Den Haag. Wereldwijd zijn wij vertegenwoordig in meer dan 65 landen met ruim 3000 medewerkers”. 
 
 

Toegevoegde waarde SMA voor Rutger

 

“Ruim 8 jaar geleden ben ik, toen nog werkzaam bij GE Capital als commercieel directeur, lid geworden van de SMA. Het netwerk, de bijeenkomsten maar vooral, met mensen die dagelijks dezelfde uitdagingen delen, sparren en elkaar helpen ervaar ik als zeer waardevol. Na een aantal jaar als lid had ik, tijdens mijn sabbatical, wat meer tijd en heb toen wat hand en spandiensten verricht ten behoeve van het sales event. Kort daarna werd ik gevraagd voor de kascommissie en na dit twee maal gedaan te hebben dacht ik: dit kan beter! Op de vraag of ik in het bestuur de post van penningmeester zou willen bekleden heb ik toen ‘ja’ gezegd, tot op heden zonder spijt en met veel plezier….”

 

 

Naast werk en SMA

 

“Sind 2001 won ik samen mijn vrouw Woldien en onze twee kinderen Justin en Madelotte in Hilversum. Lekker centraal en op steenworp afstand van de hei en de Loosdrechtse plassen waar we regelmatig met onze sloep erop uit trekken. Naast lekker koken houd ik erg van mooie wijnen en combineer dat graag met gasten. Naast het coachen van mijn kinderen speel ik zelf ook nog hockey, zij het op niet meer op het hoogste niveau, check out www.gOudhockeyers.nl.”

 
 
 

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen