SMA Zuid – Walk

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 05/07/2022
16:30 - 18:15

Locatie
Brasserie 't Boshuys

Traditiegetrouw staat bij elke regio de laatste weken voor de zomervakanties de SMA Walk op het programma. Een uitgelezen mogelijkheid om met vakgenoten van gedachten te wisselen over de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Het onderwerp wat dit keer centraal staat gedurende de wandeling van +/- 1 uur is ons jaarthema : Data Driven Sales. Tijdens de wandeling zal je regelmatig van gesprekspartner veranderen waardoor je telkens nieuwe inzichten kunt op doen uit de meest uiteenlopende branches en hoe zij met dit onderwerp omgaan. Vooraf en achteraf is er uiteraard alle ruimte om met elkaar te netwerken.

Na vorig jaar te hebben gewandeld in het centrum van Eindhoven staat de SMA Walk van dit jaar voor onze regio gepland in de natuur.  We verzamelen ons op de parkeerplaats  bij Brasserie ’t Boshuys in Best om vervolgens te gaan wandelen in de nabije omgeving. Gedurende +/- 1 uur zullen we een tocht maken door de prachtige bossen in de omgeving en heide begroeide stuwwallen.

De agenda ziet er als volgt uit:

  • 16.30    Ontvangst bij Brasserie ‘t Boshuys;
  • 16.45     Start wandeling
  • 17.45     Terugkomst vertrekpunt, drankje op het terras
  • 18.15     Afsluiting bijeenkomst

Uiteraard is er na afloop ruimte om met elkaar te eten. Dit is echter op eigen kosten. De drankjes (2 per persoon) gedurende de wandeling zijn voor rekening van de SMA.

Reserveringen

Ja Nee


Share this