Algemene Leden Vergadering + College Tour Winnaars Sales Event 2020

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 20/05/2020
20:00 - 21:00

Het zijn natuurlijk barre en vreemde tijden voor ons als salesprofessionals. Daar waar we gewend zijn om veel bij klanten te komen, moeten we ons nu helaas beperken tot online contact. Dat geldt natuurlijk eveneens voor de bijeenkomsten van de SMA.

Op 20 mei, van 20.00 tot 21.00, staat onze Algemene Leden Vergadering op de agenda, welke wij nu natuurlijk online moeten laten plaatsvinden. In onze statuten staat namelijk vermeld dat wij voor 1 juni de cijfers van 2019 moeten laten goedkeuren door de leden. Vandaar dat wij besloten hebben om deze bijeenkomst door te laten gaan waarbij wij uiteraard iets extra’s aan deze bijeenkomst hebben toegevoegd.

20200305 SMA Sales Event Gijs Derks Cor Ludema Erwin van EssenNa het eerste formele gedeelte van +/- 15 minuten, zullen we daarna een online College Tour houden met de winnaars van het Sales Event van 5 maart jl. Op dit moment staat op onze website een volledig verslag van deze dag. Hierbij zijn alle filmpjes van de kandidaten beschikbaar, maar ook de Key Note van o.a. Hans Janssen. Tevens vind je van alle masterclasses een kort verslag en indien beschikbaar de gehouden presentatie. Klik hier om naar het verslag toe te gaan.

Zoals aangegeven zullen we de ALV dus online houden waarbij we gebruik zullen maken van Microsoft Teams. Bij een College Tour is het voor de aanwezigen natuurlijk ook mogelijk om vragen te stellen. Denk dus alvast na over de vragen die je aan deze drie winnaars wilt stellen. Klik hier om je voor de Algemene Leden Vergadering in te schrijven.

We kijken uit naar jouw online komst!

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this