Nieuwjaarsbijeenkomst

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 10/01/2023
16:00 - 20:00

Locatie
Papendal

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de SMA!!

Graag heffen wij met jou het glas op het nieuwe jaar! Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin de SMA ondanks de turbulente economische tijden haar dienstverlening naar de partners en leden heeft kunnen behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze leden en partners. Het bestuur zal hierbij aanwezig zijn om gezamenlijk een blik te werpen op het komende jaar en alle positieve ontwikkelingen van het afgelopen jaar.   

In 2022 was “Data Driven Sales” ons jaarthema. Het gehele jaar heeft het jaarprogramma grotendeels in het teken gestaan van dit onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst zal het nieuwe jaarthema bekend worden gemaakt. Tevens zullen de kandidaten (Top-5)bekend worden gemaakt voor het Sales Event 2023. Dit geldt eveneens voor de uitkomsten van de SMA Sales Index.

 We zijn nog druk bezig met de agenda, deze zeker in lijn zal liggen met het hoge niveau van de afgelopen jaren waarbij we o.a. Gerard Kempers, Edith Bosch, Maurits Hendriks en Joseph Oubelkas als spreker hebben mogen presenteren.

 De ontvangst zal om 16.00 zijn en het verwachte einde om +/- 20.00

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this