Online Verkiezing Tendermanager van het Jaar

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 23/09/2021
15:30 - 17:30

Op 23 september organiseren wij, in nauwe samenwerking met onze kennispartner Cinfield, voor de derde keer de verkiezing van de tendermanager van het Jaar. We hebben er dit jaar weer voor gekozen om er een online event van te maken, die je via een livestream kunt volgen. Naast de verkiezingen hebben we een leuk en interessant programma en dit is volgens ons het moment voor commercieel directeuren en tender-, sales- en accountmanagers om geïnspireerd te raken door de laatste ontwikkelingen op het gebied van bid & tendermanagement. Kortom een uitgelezen kans om nieuwe inzichten op te doen. Kortom, een event dat je niet wilt missen!

Kandidaten

 

Vorig jaar werd na een spannende strijd Leontien Navest van Capgemini gekozen als tweede tendermanager van het Jaar. Zij volgde hiermee Yvette Naaijkens van Heijmans op.  We zijn dit jaar begonnen met een 15-tal nominaties. Na een aantal rondes is het aantal teruggebracht naar een drietal kandidaten. De volgende personen zijn kanshebber op de titel “Tendermanager van het Jaar 2021” :

 

20210923 Tender verkiezing Marco van Dongen

 

Marco van Dongen

Senior Tender/Bidmanager

HEYDAY FM

 

 

20210923 Tender verkiezing Stephen Pittau

 

Stephen Pittau

Tendermanager

Strukton Worksphere

 

 

20210923 Tenderverkiezing Erwin Matthijsse

 

Erwin Matthijsse

Tendermanager

Dura Vermeer Railinfra

 

 

 

Sprekers

 

Wout Groeneveld van Canon heeft onderzoek gedaan naar 10.000 aanbestedingen uit vele verschillende branches. Hij heeft hierbij gekeken naar de manier waarop de dialoog tussen inkoop en verkoop plaatsvind. Tevens heeft hij in zijn onderzoek gekeken naar de rol van de externe adviseur tijdens aanbestedingen. Wout geeft tijdens zijn presentatie inzicht in de uitkomsten van zijn onderzoek.

In het vervolg van het programma gaan we in gesprek met een aantal ervaringsdeskundigen over deze uitkomsten en wat dit voor hen in de dagelijkse praktijk betekend.

 

Agenda

 

De agenda ziet er voor deze middag als volgt uit :

 

  • 15.30                  Opening
  • 15.45                  1e kandidaat
  • 16.00                  Presentatie Wout Groeneveld
  • 16.15                  2e kandidaat
  • 16.30                  Forum, deel 1
  • 16.45                  3e kandidaat
  • 17.00                  Stemmen publiek
  • 17.05                  Forum, deel 2
  • 17.20                  Bekendmaking winnaar
  • 17.30                  Afsluiting

Reserveringen

Ja Nee


Share this