Regionaal Sales Event SMA Noord

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 30/11/2021
15:30 - 17:30

Locatie
Deltion College

Het Sales Event van SMA Noord, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit het noorden van het land. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “New Business in a New Way”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten

Op dit moment is nog niet bekend welke drie kandidaten de strijd met elkaar aan zullen gaan. Op het moment dat er meer bekend is zullen we dit bekend maken.

Sprekers

We zijn druk bezig de laatste had te leggen aan het programma en de sprekers. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Reserveringen

Ja Nee


Share this