Regionaal Sales Event SMA Zuid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 10/11/2021
14:30 - 17:30

Locatie
High Tech Campus Eindhoven

Het Sales Event van SMA Zuid, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit het zuiden van het land. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “New Business in a New Way”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen. De middag staat onder leiding van Glenn Timmer van Asito.

Kandidaten

 

Na een spannende voorronde met 10 kandidaten zijn er uiteindelijk een drietal overgebleven. Deze zullen tijdens het regionaal Sales Event met elkaar de strijd aan gaan. Dit voor de titel Young Sales Professional van ZUid. Degene zal daarmee het stokje overnemen van Sophie Baars.

De kandidaten zijn (klik op de naam om het profiel van de kandidaat te lezen) :

20211010 SMA Sales Event Zuid Kevin Houdijk

 

Kevin Houdijk (CWS)

 

20211010 SMA Sales Event Zuid Roderick Standaart

 

Roderick Standaart (KPN)

 

20211010 SMA Sales Event Zuid Niels van Eekelen

 

Niels van Eekelen (Scania)

 

Sprekers

 

Thom Uildriks

20211010 SMA Sales Event Zuid Tom UildriksAls salesprofessional weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede pitch in huis te hebben. Een pitch vormt namelijk de basis van een oprechte connectie met jouw mogelijke klanten. Tijdens deze keynote leer jij van Thom Uildriks, Nederlands Kampioen Pitchen en oprichter van Moja, de kneepjes van het vak. Wat is precies het doel van een pitch? Hoe zorg je ervoor dat je in contact blijft met jouw doelgroep? En wat is nou precies de wet van Sinterklaas? De antwoorden op deze vragen, en nog veel meer tips en tricks zullen allemaal aan bod komen tijdens deze sessie.

 

Emiel Kuijpers van Brainport Eindhoven laat zien hoe je met een geloofwaardige, relevante en onderscheidende aanpak de snelst groeiende regio van Nederland kunt worden. Deze weg ging echter niet zonder slag of stoot. Dankzij een intensieve samenwerking, een hoge gunfactor en een pioniersmentaliteit wist de regio rondom Eindhoven het tij te keren. Een sprekend voorbeeld daarbij is het partnership dat Brainport sloot met PSV en zes Brabantse topbedrijven. Luister hoe deze aanpak resulteerde in zowel nationale als internationale erkenning en hoe je de geleerde lessen ook als salesprofessional in de dagelijkse praktijk kunt brengen.

Agenda

 • 14.30          Ontvangst
 • 15.00          Opening
 • 15.15           Emiel Kuijpers : Succes vanuit optimale verbinding?
 • 15.45           Pitch & interview Roderick Standaart (KPN)
 • 15.55          Pitch & interview Kevin Houdijk (CWS)
 • 16.05         Pitch & interview Niels van Eekelen (Scania)
 • 16.15           Stemmen Publiek
 • 16:20          Thom Uildriks :Hoe word je meester in pitchen?
 • 16.55           Interview High Tech Campus
 • 17.05           Bekende maken zaalstemming
 • 17.10            Interview winnaar 2020
 • 17.15            Bekendmaking winnaar door juryvoorzitter
 • 17.25           Afsluiting
 • 17.30           Borrel
 • 18.30          Einde

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor bij ons op naam geregistreerde SMA-leden. Voor medewerkers van bedrijven die lid zijn van de SMA en niet bij ons geregistreerd zijn geldt een toegangsprijs van € 75,– en voor niet leden € 125,–. Beide bedragen zijn exclusief BTW. Klik hier als niet lid om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

Sponsoren

 

20201104 Logo High Tech Campus sponsor         20201104 Logo Eurest Sponsor SMA Sales Event Zuid

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this