Sales Event Noord

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 26/11/2020
13:30 - 16:30

Locatie
Pathé Groningen

Het Sales Event Zuid, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit Groningen, Friesland, Drenthe en Zwolle. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “Sharing knowledge is powerful”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

 

Sprekers

 

Onder het thema sharing knowledge is powerful komen experts uit sport en commercie aan het woord. Ze nemen je mee met inspirerende verhalen, onderzoeken en sprekende praktijkvoorbeelden. De sprekers zijn :

Peter Vader

Bij deze presentatie gaat het allemaal om echt contact maken. We leven in een digitale wereld waarbij we snel zijn afgeleid, terwijl persoonlijk contact nog altijd het beste werkt. “We kiezen snel voor online kanalen om contact te hebben. Het 20200305 Peter Vader Echt Contactgevolg is dat je elkaar niet echt spreekt en geen diepgaand contact maakt. Het gaat te snel om echt iets voor elkaar te betekenen. Als je een sterke zakelijke relatie opbouwt, dan ga je elkaar ook echt een opdracht gunnen. Als je dat durft krijg je een klant waar je op kunt bouwen. De energie die je erin hebt gestopt krijg je op de langere termijn dubbel en dwars terug. Als ik bij bedrijven op bezoek kom merk en zie ik gelijk hoe er leiding wordt gegeven. Dat merk ik al bij de ontvangst aan de slagboom en aan de balie. Word ik vriendelijk behandeld? Is er persoonlijke aandacht? Laten ze merken dat ze me al verwachtten? Om een gevoel van veiligheid te creëren moet je iemand ‘raken in zijn brein’. We denken dat we bijna alles bewust meemaken, maar gevoel gebeurt in ons onderbewuste. Met een persoonlijke benadering bereik je dat heel simpel.”

Jurian Meintjes

 

20201126 SMA Sales Event Noord Jurian Meijntjes PEC ZWolleJurian is in het dagelijks leven Hoofd Verkoop bij PEC Zwolle. Hij gaat in zijn verhaal verder in op de wijze hoe sales als onderdeel van het totale businessmodel eruit ziet binnen een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) en hoe men dat bij zijn huidige werkgever heeft ingericht. Tevens zal hij verder ingaan op de wijze waarop men corona heeft ervaren (en nog steeds) en dit hebben moeten inpassen binnen onze organisatie zowel intern als extern.

Jurian Meijntjes is 42 jaar en geboren en getogen in Zwolle.  Na zijn studie Sport, Economie en Communicatie (een verkapte HBO-CE opleiding), in Tilburg (Fontys Hogescholen), is hij weer in Zwolle teruggekomen. Na 10 jaar actief te zijn geweest in de Automotive branche (lease) is hij in juli 2015 begonnen als hoofd verkoop bij PEC Zwolle. Inmiddels ga ik dus voor mijn 6e seizoen bij PEC Zwolle.

 

Agenda

 

De agenda ziet er voor deze middag als volgt uit :

 • 13.00 Ontvangst
 • 13.30 Opening door dagvoorzitter
 • 13.45 Peter Vader
 • 14.15 Pitches kandidaten Young Sales Verkiezing
 • 14.45 Stemmen
 • 14.50 Pauze
 • 15.15 Jurian Meijntjes
 • 15.45 Spreker 3
 • 16.15 Bekendmaking winnaar verkiezingen
 • 16.25 Afsluiting
 • 16.30 Netwerkborrel (binnen de geldende regels van het RIVM)

Kosten

 

Wegens de maatregelen vanuit de regering is het aantal stoelen helaas zeer beperkt. We moeten daarom helaas het principe van Vol = Vol hanteren. Weest er dus snel bij om je hiervoor in te schrijven.

SMA-Leden

 • Voor SMA-leden is de toegang tot het Sales Event gratis.

Niet SMA-leden

 • Voor niet SMA-leden bedraagt de toegangsprijs € 75,00 (excl BTW). Je ontvangt hiervoor een automatische incasso van de SMA.  Klik hier om je hiervoor in te schrijven.
 • Heb je de uitnodiging van de SMA, via één van onze partners ontvangen. Er zijn dan geen kosten verbonden aan de deelname. Graag bij de aanmelding, in het opmerkingenveld aangeven via welke partner de uitnodiging is verlopen

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this