Sales Event SMA Oost 2022

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 24/11/2022
15:00 - 17:30

Locatie
Planon Software

Het Sales Event van SMA Oost, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit het oosten van het land. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “Data Driven Sales”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten

 

Elise Karssenberg

Accountmanager Forque

Klik hier voor haar profiel

Tom Legerstee

Business Manager Eiffel

Klik hier voor zijn profiel

Jamell Steevensz

Senior Accountmanager Enginear

Klik hier voor zijn profiel

 

Spreker

 

Geert Kranendonk (29 jaar) is onze spreker van de middag. Hij is Founder van Mayoneur. Dit is een Nederlandse merk dat 100% plantaardige mayonaises maakt. In de producten zitten geen eieren of andere dierlijke producten en ze bevatten minder vet dan gewone mayo. De smaak is afkomstig van échte groenten, fruit en kruiden. Vanuit het idee dat mayo een stuk beter, gezonder en duurzamer kan, ontwikkelden Geert en zijn mede oprichter Glenn Mayoneur tijdens hun studie Ondernemerschap op de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens deze presentatie zal Geert ons meenemen in de reis die hij de afgelopen vier jaar heeft doorlopen en welke rol data daar in heeft gespeeld en nog steeds speelt. Geert is begonnen met de hotelschool, na het restylen van een restaurant en het openen van een ander restaurant begonnen aan de opleiding Entrepreneurship. Inmiddels bijna 4 volle jaren aan het ondernemen in de levensmiddelenbranche en dit doet hij met heel veel plezier!

 

Agenda

  • 15.00    Ontvangst
  • 15.30    Opening
  • 15.45    Pitch kandidaten
  • 16.15    Netwerk Bingo
  • 16.45    Geert Kranendonk
  • 17.15    Bekendmaking winnaar
  • 17.30    Netwerkborrel

Aanmelden

 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor bij ons op naam geregistreerde SMA-leden. Voor medewerkers van bedrijven die lid zijn van de SMA en niet bij ons geregistreerd zijn geldt een toegangsprijs van € 75,– en voor niet leden € 125,–. Beide bedragen zijn exclusief BTW. Klik hier als niet lid om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this