Sales Event SMA Zuid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 09/11/2022
15:00 - 17:30

Locatie
High Tech Campus Eindhoven

Het Sales Event van SMA Zuid, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit het zuiden van het land. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “Data Driven Sales”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten

 

Bas van Beek is accountmanager Opleidingen bij European Institute for Sales. Bas is een échte sport liefhebber, zo kijkt hij dagelijks naar allerlei verschillende sporten als: voetbal, basketbal, formule 1, rugby en daarnaast ook E-sports en bodybuilding competities. Bas is naast een sportliefhebber namelijk ook een fanatiek gamer en fitnesser.

Zijn salesmotto luidt:  “Sales is als een spaarpot: je moet er eerst iets in stoppen voordat je er iets uit kunt halen.” Lees meer over Bas op zijn profiel.

 

Paul Pennings is partner accountmanager bij Floryn. Paul hockeyt, golft en  is altijd te porren voor een balsport. Daarnaast is hij vaak te vinden in de stad, bezoekt regelmatig een goed restaurant met vrienden en gaat graag op vakantie. Na meerdere commerciële studies afgerond te hebben, heb ik mijn passie in de sales gevonden waar ik dagelijks met veel plezier van geniet

Zijn salesmotto luidt : ”Hoe minder je spreekt, hoe slimmer je wordt.” . Lees meer over Paul op zijn profiel

Spreker

 

Marcel Balkestein was niet de beste hockeyer die Nederland heeft gekend, maar haalde Olympisch zilver! Hij was een bikkelharde verdediger, een schaver. Door zijn on-Nederlandse manier van verdedigen konden tegenstanders zijn bloed wel drinken. Hij was meedogenloos binnen de lijnen maar gevoelig en sympathiek daarbuiten. Data driven, het thema van de SMA dit jaar, was hem ook niet onbekend en zorgde ervoor dat hij alle data van zijn tegenstanders vooraf had geanalyseerd. Echter zetten een tragische gebeurtenis zijn leven op zijn kop en dreigde zijn hockey carrière voortijdig te beëindigen. Graag inspireert deze Brabander jullie met zijn levensverhaal.

 

Agenda

 

  • 15.00    Ontvangst
  • 15.30    Opening
  • 15.45    Pitch kandidaten
  • 16.15    Netwerk Bingo
  • 16.45    Spreker
  • 17.15    Bekendmaking winnaar
  • 17.30    Netwerkborrel

Aanmelden

 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor bij ons op naam geregistreerde SMA-leden. Voor niet leden geldt een toegangsprijs van € 75,– (excl.) BTW. Klik hier als niet lid om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

 

Sponsoren

 

20201104 Logo High Tech Campus sponsor

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this