Sales Event SMA Zuid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 09/11/2022
15:00 - 17:30

Locatie
High Tech Campus Eindhoven

Het Sales Event van SMA Zuid, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit het zuiden van het land. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “Data Driven Sales”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten

 

Tot 7 oktober 2022 is het nog mogelijk om een kandidaat voor deze verkiezing te nomineren.  Mocht jij een geschikte kandidaten weten die 30 jaar of jonger is nomineer deze dan nu. Op onze website vind je hierover meer informatie

 

Spreker

 

Hij was niet de beste hockeyer die Nederland heeft gekend, maar haalde Olympisch zilver! Hij was een bikkelharde verdediger, een schaver. Door zijn on-Nederlandse manier van verdedigen konden tegenstanders zijn bloed wel drinken. Hij was meedogenloos binnen de lijnen maar gevoelig en sympathiek daarbuiten. Data driven, het thema van de SMA dit jaar, was hem ook niet onbekend en zorgde ervoor dat hij alle data van zijn tegenstanders vooraf had geanalyseerd. Echter zetten een tragische gebeurtenis zijn leven op zijn kop en dreigde zijn hockey carrière voortijdig te beëindigen. Graag inspireert deze Brabander jullie met zijn levensverhaal.

 

Agenda

 

  • 15.00    Ontvangst
  • 15.30    Opening
  • 15.45    Pitch kandidaten
  • 16.15    Netwerk Bingo
  • 16.45    Spreker
  • 17.15    Bekendmaking winnaar
  • 17.30    Netwerkborrel

Aanmelden

 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor bij ons op naam geregistreerde SMA-leden. Voor medewerkers van bedrijven die lid zijn van de SMA en niet bij ons geregistreerd zijn geldt een toegangsprijs van € 75,– en voor niet leden € 125,–. Beide bedragen zijn exclusief BTW. Klik hier als niet lid om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

Reserveringen

Ja Nee


Share this