Sales Event Zuid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 04/11/2020
13:30 - 16:30

Locatie
High Tech Campus Eindhoven

Het Sales Event Zuid, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland uit Noord Brabant en Limburg. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten. Inspirerende sprekers brengen je tijdens de verschillende masterclasses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van deze regio. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “Sharing knowledge is powerful”. Deze middag wil je als salesprofessional niet missen.

 

Sprekers

 

Onder het thema sharing knowledge is powerful komen experts uit sport en commercie aan het woord. Ze nemen je mee met inspirerende verhalen, onderzoeken en sprekende praktijkvoorbeelden. De sprekers zijn :

Bas Wouters

 

Wil je net als topwebsites CoolBlue, Amazon en Bol.com elk jaar méér verkopen, méér leads genereren en méér 20201004 Sales Event Zuid Bas Woutersinschrijvingen? Doordat zij veel testen, weten zij hoe wij keuzes maken, waardoor hun website meer oplevert. Maar… die ontdekkingen houden zij natuurlijk het liefst geheim. In deze presentatie vertellen we wat deze geheimen zijn en hoe jij deze zelf op een ethische manier kunt toepassen. – Wil jij weten hoe SEAT met een simpele aanpassing hun conversie met 2000% verhoogde? – Wil jij weten hoe Bol.com met een eenvoudige wijziging het aantal ingestuurde reviews met 400% verhoogde? – En wil je weten hoe jij dit zonder grote investeringen direct op je eigen online omgeving kunt toepassen? Mis deze presentatie dan niet en start direct met het boosten van jouw online resultaten.

Bas is overtuigingsexpert, bestseller auteur van ‘Online Invloed’ en oprichter van het Online Influence Institute – www.onlineinfluence.com. Met zijn online leadgenerator keukenplaats.nl disrupteerde hij de keukenbranche en genereerde hij een miljoenenomzet. Als enige ter wereld mag hij zich Cialdini Method Certified Trainer én BJ Fogg Certified Tiny Habits coach noemen.

 

Steijn Spreij – KNVB
Deze presentatie geeft een kijkje in de keuken van performance management op het hoogste niveau. Hoe zorg je er voor 20201004 Sales Event Zuid Steijn Spreijdat je een team optimaal laat opereren? Wat kunnen we leren uit de topsport inzichten die op basis van data worden verkregen? Steijn Spreij vertelt alles over performance analyse & technologie bij de KNVB en het Nederlands Elftal; Huidige structuur organisatie afdeling, beleid, visie, uitgangspunten, maar ook welke data verzamelen ze rondom trainingen, wedstrijden en tbv scouting. Hoe verzamelen ze deze data, met welke technologieën. En hoe wordt deze data samengebracht om als team maximaal te presteren?
Steijn is sinds 2011 werkzaam als Performance Analist. Zijn focus is het meten van de prestatie door middel van data en technologie. Het ondersteunen van teams en organisaties op weg naar succes drijft Steijn enorm. Die rol vervulde hij onder andere bij de hockeybond tijdens de WK 2014 en Olympische Spelen 2016. In 2013 maakte Steijn de stap naar de voetbalbond waar hij verantwoordelijk is voor de Performance Analyse bij het Nederlands Elftal.

Agenda

 

De agenda ziet er voor deze middag als volgt uit :

 • 15.20 Start livestream
 • 15.30 Opening door Daniel Fischer
 • 15.45 Pitch 1e kandidaat Young Sales Professional
 • 15.55 Bas Wouters, deel 1
 • 16.20 Pitch 2e kandidaat Young Sales Professional
 • 16.30 Steijn Spreij
 • 16.55 Pitch 3e kandidaat Young Sales Professional
 • 17.05 Stemmen publiek
 • 17.10 Bas Wouters, deel 2
 • 17.35 Interview Derck van Stempvoort (winnaar vorig jaar)
 • 17.45 Bekendmaking winnaar verkiezingen
 • 17.55 Afsluiting

Sponsoren

20201104 Logo High Tech Campus sponsor

 

20201104 Logo Eurest Sponsor SMA Sales Event Zuid

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this