SMA Eindhoven : Op bezoek bij CTOUCH

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 12/06/2019
17:00 - 20:30

Locatie
CTOUCH

SMA Logo Partnerpagina CTOUCH BronsSinds onze eerste ontmoeting met de iPhone in 2007 is de wereld verslaafd aan touch displays. Intuïtief. Eenvoudig. Effectief. Zeer effectief. In professionele omgevingen en klaslokalen zorgen touchscreens voor een levendige samenwerking en een prettige betrokkenheid. Kun jij je een wereld voorstellen zonder touchscreens? Bij CTOUCH kunnen ze dat zeker niet! Zij zijn gek op dynamische, innovatieve grootformaat touch displays

Bij CTOUCH stimuleren we interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen en in klaslokalen. Hoe doen we dat?! Door de eindeloze mogelijkheden van de touchscreen toe te passen! Ze begrijpen de mogelijkheden van de touch-ervaring volledig. Voor lesgeven. Voor zakelijke bijeenkomsten. Voor inspiratie. Voor het delen van kennis.

20190612 SMA Eindhoven CTOUCHGraag nemen ze ons mee in hun frisse visie op de technologie van grootformaat touch displays. Ze weten dat ze niet het enige bedrijf zijn dat touchscreens aanbiedt. Maar ze durven wel een beetje rebels te zijn. Daarnaast zullen ze ons deelgenoot maken hoe deze rebelse insteek onderdeel vormt van hun commerciële aanpak. We zijn te gast op hun innovatieve kantoor in Eindhoven. Alleen dat al is een reden om deze Salesmanager in de Keuken niet aan je voorbij te laten gaan.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this