SMA Groningen : Sales Café Live your Potential

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 15/10/2019
17:00 - 20:00

Locatie
Hitachi Capital Mobility Stadion

20191015 SMA Noord Sales Café Hitachi Capital Mobility locatieDeze bijeenkomst zal volledig in het teken staan van ons jaarthema “Live your Potential”. Want we hebben het allemaal wel eens meegemaakt, je wordt naar een training gestuurd. Niet omdat je niet weet wat verkopen is maar juist om je NOG beter te maken. Weet je nog hoe gemotiveerd je naar deze training toe ging? En weet je ook nog wat je van die specifieke training hebt geleerd? Bij de meeste mensen is deze kennis naar een paar dagen weer weggezakt. Investeren in de kennis en vaardigheden is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van mensen. In Nederland wordt daarom jaarlijks miljarden euro’s geïnvesteerd aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

20191015 SMA Noord Sales Café Marco van DamTijdens deze bijeenkomst zullen we juist afwijken van de traditionele vorm van het geven van trainingen zodat je het leereffect van een training kunt verhogen en je in de toekomst veel meer uit gevolgde trainingen zult gaan halen en dat het bedrijf daarmee veel meer waarde voor zijn geld krijgt. Marco van Dam en Bram Steijn van SmitdeVries verzorgen deze avond een “Stand-Up” trainingssessie over een relevant onderwerp in commercie. Om te bewijzen dat een dergelijke training leuk en leerzaam kan zijn, worden de onderwerpen door de zaal bepaald.

Deze bijeenkomst kun je dus enerzijds leren hoe meer uit trainingen te halen en anderzijds over een onderwerp dat je al een tijdje bezig houdt

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this