SMA Midden : Masterclass Hybride Werken in Commercie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 23/02/2023
17:00 - 20:00

Locatie
NowyStyl

Voor COVID-19 waren de meeste sales professionals reeds gewend om hybride te werken. Men ging op klantbezoek, werkte regelmatig thuis en kwam af en toe langs op kantoor. Tijdens de afgelopen periode kwam hier verandering in. Het contact met klanten werd online en er werd alleen nog maar thuis gewerkt. Op kantoor kwam men niet meer. Nu de maatregelen grotendeels zijn losgelaten gaan we weer een nieuwe voor velen onbekende fase in. In de afgelopen twee jaar zijn medewerkers gewend geraakt aan bepaalde routines en loopt zakelijk en privé nog meer in elkaar over dan hiervoor het geval was. Dit levert vaak lastige en ingewikkelde situaties op. Daar waar vroeger het leven geplooid was naar het werk lijkt het erop dat veel mensen nu het werk hebben geplooid naar hun leven.

SMA Midden is tijdens deze bijeenkomst te gast bij Nowy Styl Nederland. Dit is de Europees marktleider in allesomvattende meubeloplossing voor zowel kantoren als openbare ruimtes. Vanuit hun vakgebied zijn zij één van de visionairs op het gebied van hybride werken. Hun mening is dan ook dat je een kantoorruimte dermate aantrekkelijk moet maken dat mensen zelfs naar kantoor willen komen. Dit laten ze dan ook zien in hun showroom.

Daarnaast gaan we in gesprek met Managing Director Patrick van Dommelen, van Nowy Style over zijn commerciële organisatie. De sessie wordt afgesloten met een aantal stellingen waarbij we graag de mening van de aanwezigen willen horen. Het programma van deze masterclass ziet er als volgt uit:

  • 17.00     Ontvangst met licht buffet
  • 17.45      Presentatie over Nowy Styl
  • 18.00     Commercieel model van Nowy Styl
  • 18.30     Stellingen
  • 19.00     Rondleiding showroom
  • 19.30     Netwerkborrel

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this