SMA Midden : Op bezoek bij BAM

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 28/10/2019
13:00 - 15:30

Locatie
BAM/ Prorail

We zijn deze Salesmanager in de keuken te gast bij de Koninklijke BAM Groep. Dit is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking. BAM’s Europese thuismarkten zijn Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en  Zwitserland. Daarnaast heeft men een wijdverspreid netwerk van kantoren, dicht bij de opdrachtgevers. BAM telt circa 20.000 medewerkers. Het aandeel BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Tijdens deze bijeenkomst zal Jeroen Duijvestein, commercieel manager bij BAM Bouw en Techniek ons meenemen in de commerciële aanpak die men binnen deze business line hanteert. We zullen hierbij o.a. stil staan bij de manier waarop men omgaat met toegevoegde waarde, de veranderende rol van sales ook binnen de bouwwereld en hoe men omgaat met bid & Tendermanagement.

Dit keer betreft het een middagprogramma omdat Jeroen ons dan ook kan laten zien wat er in de praktijk gebeurd en op een bouwplaats is in de avonduren niets te zien. We zijn dan ook bij één van hun projecten, namelijk het verbouwen van het station van Driebergen/Zeist. We zullen dan ook een rondleiding daar krijgen. Het programma ziet er als volgt uit :

13:00 Ontvangst

13:30 Hoe organiseert BAM commercie

14:00 Vragen

14:30 Rondleiding bouwplaats

15:00 Afscheid en vertrek

 

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this