SMA Midden op bezoek bij Rohde & Grahl

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 29/09/2020
18:00 - 20:00

Locatie
Rohde Grahl

20200330 SMA Midden logo Rohde & GrahlWe zijn deze bijeenkomst te gast bij Rohde & Grahl. Zij zijn onderdeel van de grootste meubelpro­ducent van Europa, de Nowy Styl Group. Het bedrijf ziet zichzelf als meer dan een leverancier van kantoor­meubels.

Wie binnenkomt in de vestiging van het in kantoormeubelen gespecialiseerde bedrijf op bedrijventerrein De Hoef waant zich eerder in de showroom van een interieurwarenhuis. Of in een hip reclamebureau. Frisse kleuren, lounge- en presentatiehoekjes, een koffiecounter in de ontvangstruimte, open afdelingen en transparantie tussen de diverse etages 20200330 SMA Midden locatie Rohde & Grahlin het gebouw, kortom: een modelkantoor. Dit toch niet kleine Nederlandse hoofdkantoor, waar zo’n 70 mensen werken, is meteen het visitekaartje van Rohde & Grahl. ,,Het gaat tegenwoordig niet alleen maar om het leveren van tafels en stoelen, er komt ook steeds meer dienstverlening bij kijken zegt Walter Mineur, managing director in een interview in het AD. Niet voor niets is ‘Working well’ de slogan van Rohde & Grahl, want wie het naar zijn zin heeft in zijn werkomgeving, die rendeert het beste en blijft langer bij een bedrijf of organisatie werken, volgens Mineur. ,,Wij werken vooral voor ondernemingen met veel kenniswerkers. Die zijn veel gevraagd en momenteel schaars dus het is ze er veel aan gelegen om de sfeer en werkomgeving voor deze werknemers zo optimaal mogelijk te maken.

Tijdens deze salesmanager in de Keuken zal sales director Patrick van Dommelen in zijn verhaal verder ingaan op de veranderingen die een dergelijke zienswijze heeft voor zijn commerciële organisatie. Uiteraard is een rondleiding door de showroom eveneens onderdeel van het programma.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this