SMA Midden : Op bezoek bij Vendrig

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 04/06/2019
15:00 - 18:30

Locatie
Vendrig

20190604 SMA Midden VendrigWe zijn deze Salesmanager in de Keuken te gast bij familiebedrijf Vendrig in IJsselstein. Dit bedrijf biedt sinds 1960 de best passende werkkleding, de veiligste persoonlijke beschermingsmiddelen en de meest frisse hygiëneproducten voor branches binnen het MKB en MKB+ segment. Vendrig adviseert en begeleidt in het volledige proces: de aanschaf, het onderhoud en het beheer waardoor commercie een zeer belangrijke plaats in dit bedrijf inneemt. Een bedrijf wat ooit begonnen is als de Vendrig’s Poetsdoekencentrale” door dhr. G.J. Vendrig, de opa van de huidige directie. Met 1 wasmachine, 1 centrifuge, 1 droger en de hulp van het hele gezin met 11 kinderen.

Sales & Marketing Directeur Micha Hamer en Business Development Manager, Vincent Nibbeling zullen ons meenemen in de wijze waarop men momenteel actief is. Hierbij zal er o.a. aandacht zijn voor de wijze waarop hun commerciële organisatie is ingericht en wordt bestuurd. Daarnaast zal er worden stil gestaan bij thema’s als digitalisering, duurzaamheid en klanttevredenheid en de impact die het heeft gehad (en nog steeds heeft) op de manier waarop we commercie wordt bedreven.

In tegenstelling tot de andere SMA-bijeenkomsten begint deze om 15.00. De reden hiervoor is, is dat men dan nog volledig in productie is en we kunnen zien op welke manier men dus o.a. de kleding aan het wassen. De agenda zit er daarom als volgt uit:

 

  • 15.00    Ontvangst
  • 15.30    Rondleiding
  • 16.30    Presentatie Vendrig
  • 17.30    Stellingen
  • 18.00    Netwerkborrel (met buffet)

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this