SMA Midden/West : Regionaal Sales Event

SMA Midden/West : Regionaal Sales Event
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 03/10/2019
12:00 - 18:00

Locatie
AFAS Software

Dit jaar vindt voor de tweede keer het SMA Sales Event Central plaats. Om dit tot een succes te maken hebben de regio’s West en Midden de handen in één geslagen. Dit Regionale Sales Event is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Tevens een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals uit de meest uiteenlopende branches die je kunnen helpen om jouw business en netwerk te laten groeien. Gezien de successen in andere regio’s verwachten we een opkomst van bijna 150 salesprofessionals. Het thema van het SMA Sales Event Central is : “Live your Potential”

Tijdens dit Regionale Sales Event word je verrast met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van verkoop waar je iets aan hebt, sterker nog: je krijgt bruikbare tips waar je direct mee aan de slag kunt! Verbreed jouw kennis, kom in contact met mede ondernemers en sales-professionals en laat je inspireren! Daarnaast vindt de verkiezing van de Young Sales Professional van Centraal Nederland plaats, waarbij de winnaar op zal gaan voor de landelijke strijd met de andere regio’s.

We zijn dit regionaal Sales Event te gast AFAS, Philipsstraat 9 in Leusden. Hiermee is direct één van de belangrijkste partners van het event genoemd. De dagvoorzitter zal ons op een professionele manier door het programma van de middag leiden.

Sprekers SMA Sales Event

 

 

  

 

Dagvoorzitter SMA Sales Event Central

 

20191003 SMA Central Rob Rijbroek DagvoorzitterRob Rijbroek is directeur bij NCOI Opleidingsgroep. Hij is daar als directeur eindverantwoordelijk voor de merken ISBW, Scheidegger, Schoevers, SRM en Lectric. Hij heeft jarenlange ervaring in het onderwijs, waar hij ooit begon als vakdocent Lichamelijke Opvoeding. In 2005 maakte Rob de switch naar het commerciële onderwijs. Eerst bij NTI en daarna bij ISBW, waarvoor hij een MBO College opzette en later verantwoordelijk was voor het gehele MBO en HBO onderwijs. Overigens heeft Rob een tijd lang op hoog niveau gevoetbald. Hoogtepunten daarbij waren het algeheel landskampioenschap van de amateurs en de kwartfinale van de KNVB beker tegen Ajax met onder anderen Marco van Basten, Frank Rijkaard en Ronald Koeman.

 

Agenda SMA Sales Event Central

 

  • 14.35  Presentatie Verkiezing Young Sales SMA Central

                                           Marsha Beaufort (Sogeti)

                                          Ron van den Akker (Oracle)

                                         Thijs Blom (Yacht)

  • 15.00  Rijden op 100% zonne-energie, kan dat? – Lightyear One  

                                           Pieter van den Wall Bake, Lightyear

  • 15.35 Pauze
  • 16.05 ‘Denk je het of weet je het?’

                                          Derk van Haastert – BLADE Company (Heineken)

                                           Jochem Klijn – NL effectiefste netwerker

  • 17.40  Bekendmaking winnaar Young Sales
  • 18.00  Afsluiting
  • 18.05  Netwerkborrel

 

Partners SMA Sales Event Central

 

SMA Logo Le Blanc

 

 

 

20191003 SMA Central fotograaf Guido Verheule

Fotograaf van deze middag is Guido Verheule van Guidooow Media is gespecialiseerd in het maken van content (foto’s, illustraties, video’s en animatie) gericht voor verschillende (online) platformen. Zijn website is www.guidooow.nl

 

 

Kosten SMA –  Sales Event Central

 

SMA Leden, kunnen zich op de voor hen bekende wijze, hieronder inschreven voor het Sales Event Central. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De kosten voor niet-leden bedraagt € 75,– (excl. BTW). Je zult hiervoor een automatische incasso van de SMA ontvangen.

Tevens hebben we de mogelijkheid om met meerdere mensen vanuit één organisatie te komen, we hebben hier speciale toegangspakketten voor samengesteld. Tevens kennen we een aantal unieke mogelijkheden om extra exposure tijdens het SMA Sales Event Central te genereren. We hebben hiervoor een aantal sponsorpakketten.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this