SMA Oost : Fiets Clinic

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 14/06/2023
13:00 - 17:30

Locatie
Bilderberg Oosterbeek

In het kader van ons jaarthema organiseren wij in samenwerking met PosbankCycling een Fiets Clinic. Hierbij is oud-wielrenner Bart Voskamp aanwezig. Bart heeft zes keer de Tour de France gereden en in 1996 zelfs een etappe gewonnen. Daarnaast is hij Nederlands kampioen tijd rijden geweest. Tijdens de middag zal Bart zijn ervaringen hierover delen.

De ontvangst en het vertrek zal zijn vanaf Hotel Bilderberg in Oosterberk. Vlakbij Arnhem en verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe.  De uitgezette routes zullen plaatsvinden in het groenrijke landschap op- en rond de Posbank. Een mooigelegen heidegebied waar het schitterend is om door heen te fietsen.

Vanwege het verschillende niveau van de deelnemers hebben we gekozen voor een drietal groepen aangepast aan hun niveau zodat iedereen aan zijn trekken kan komen tijdens deze fiets-clinic. We kennen de volgende categorieën:

  1. Professional (gemiddeld > 30 km p/u
  2. Amateur > 28 km p/u & < 30 km p/u
  3. Recreatief < 28 km p/u

Per groep zal een ervaren instructeur als begeleiding meegaan. Indien je dolgraag wilt meedoen maar niet over een geschikte fiets beschikt dan bestaat de mogelijkheid om er één te huren. Laat dit bij jouw aanmelding weten zodat de organisatie hierover contact met je kan opnemen. De agenda ziet er als volgt uit:

  • 13.00    Ontvangst met Koffie / Thee
  • 13.15     Presentatie door Bart Voskamp
  • 14.00    Fietsentocht
  • 16.30    Aankomst
  • 17.30    Afsluiting

SMA en onze partner PosbankCycling nemen een deel van de kosten voor haar rekening. De kosten voor deze fiets clinic bedragen € 45,– per persoon. Graag bij de aanmelding in het commentaar-veld vermelden in welke groep jij wilt deelnemen zodat we hier met de indeling rekening kunnen houden.

 

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this