SMA Oost : Fiets Clinic

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 13/04/2023
13:00 - 17:30

In het kader van ons jaarthema organiseren wij in samenwerking met PosbankCycling een Fiets Clinic. Hierbij is oud-wielrenner Bart Voskamp aanwezig. Bart heeft zes keer de Tour de France gereden en in 1996 zelfs een etappe gewonnen. Daarnaast is hij Nederlands kampioen tijd rijden geweest.

We zijn nog bezig met de exacte locatie en route, het zal echter op- en rond de Posbank op de zuidelijke Veluwe bij Rheden zijn. De Posbank is in de volksmond ook de benaming voor het heuvelachtige heidegebied waarin hij ligt. Kortom een schitterend gebied om door heen te fietsen. De concept-agenda ziet er als volgt uit:

  • 13.00     Ontvangst met Koffie / Thee
  • 13.15     Presentatie door Bart Voskamp
  • 14.00     Fietsclinic op de Posbank
  • 16.30     Finish met drankje en hapje
  • 17.30     Vertrek naar huis

De deelnemers worden in een drietal groepen ingedeeld, te weten:

  1. Professional (gemiddeld > 30 km p/u
  2. Amateur > 28 km p/u & < 30 km p/u
  3. Recreatief < 28 km p/u

Graag bij de aanmelding vermelden in welke groep jij wilt deelnemen. Per groep zal een eigen route worden gereden met elk een eigen instructeur. Indien je mee wilt doen maar geen geschikte fiets hebt bestaat de mogelijkheid om een fiets te huren. Mocht je hier gebruik van willen maken, laat ons dit dan weten.

SMA en onze partner PostbankCycling nemen een deel van de kosten voor haar rekening. Er zal eveneens een eigen bijdrage gevraagd worden.

Reserveringen

Ja Nee


Share this