SMA Oost : Op bezoek bij AtmR

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 27/11/2019
17:00 - 20:00

Locatie
AtmR Kantoorverandering

20191127 SMA Oost AtmR Elst logoWij zijn deze bijeenkomst te gast bij AtmR Kantoorverandering wat is opgericht in 2001 door de directeuren/eigenaren Rob Hasselbach en Marijn Nieuwenhuis. AtmR staat letterlijk voor Advies tot en met Realisatie, waarmee de organisatie zich vanaf haar oprichting onderscheidt. Door het geven van een goed en vooral objectief advies is AtmR Kantoorverandering uitgegroeid tot een landelijke speler.

Sinds 2008 is AtmR Kantoorverandering in Elst gevestigd en heeft zij tevens twee nieuwe locaties opgezet in Doetinchem en Amersfoort. Per 1 januari 2012 heeft AtmR Kantoorverandering de activiteiten van Van Munster Interieurprojecten en Van Munster All Office uit Amersfoort overgenomen. Deze overname past in de strategie van AtmR om zich met meerdere vestigingen te versterken in verschillende regionale markten op het gebied van kantoorinrichting, -benodigdheden, -papier en documentsystemen.

Tijdens deze bijeenkomst zal Commercieel Directeur, Tim Hoen over de manier waarop ze hun commercie hebben ingericht. Hierbij zal er o.a. aandacht zijn voor hun beleid/visie op het gebied van Social Selling, duurzaamheid en Customer Experience. Uiteraard zal er worden ingegaan op de wijze waarop ze steeds meer waarde aan hun dienstverlening hebben toegevoegd waardoor ze in staat zijn geweest tot deze enorme groei.

Reserveringen

Ja Nee


Share this