SMA Oost : Op bezoek bij Kersten Retail

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 18/06/2019
17:00 - 20:30

Locatie
Kersten Retail

20190618 SMA Oost Kersten RetailWe zijn deze bijeenkomst te gast bij Kersten Retail. Dit is een organisatie die technische installaties verzorgt voor winkelbedrijven. Commercieel Directeur Ronald Kuypers zal ons deze avond meenemen in de wijze waarop men binnen zijn organisatie bezig is met commercie waarbij men de focus heeft om een WOW-effect te realiseren in de Fashion en Food. Hierbij gebruikt men techniek om de beleving in de winkel een boost te geven en op deze manier de experience onvergetelijk te maken.

Zij ontwikkelen en realiseren technisch hoogwaardige installaties en voorzieningen voor de retailers. Met ruim 140 medewerkers beheersen we alle disciplines binnen de installatiewereld waarbij ze over de traditionele grenzen van deze disciplines heen kijken. Hierbij geloven ze namelijk in de kracht van complete retailconcepten, waarin techniek en beleving hand in hand gaan. Ze noemen zich dan ook de installateurs van pure verleiding. Klik hier op een filmpje te bekijken zodat je een goede impressie krijgt wat de projecten/services exact inhouden.

Kersten Retail heeft dus expliciet voor de Retail markt gekozen, waardoor men dus een kennisvoorsprong heeft op haar concurrenten. Het nadeel is echter dat je ogenschijnlijk kwetsbaarder bent mocht het in het gekozen segment slecht gaan wat natuurlijk het geval is/is geweest in de Retail. Ronald zal tijdens zijn verhaal hier uiteraard ook verder op in gaan.

Binnenkort volgt meer informatie over de agenda van deze bijeenkomst

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this