SMA Oost : Regionaal Sales Event

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 07/11/2019
12:00 - 18:00

Locatie
Pathé Arnhem

Dit jaar vindt voor de vierde keer het SMA Sales Event Oost plaats. Een unieke gelegenheid om je te inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Tevens een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals die je kunnen helpen om jouw business en netwerk te laten groeien. Gezien de successen in andere regio’s verwachten we een opkomst van bijna 150 salesprofessionals uit de verschillende branches. Het thema van het SMA Oost Sales Event is : “Live your potential”

Tijdens dit regionale Sales Event zal je worden verrast met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van verkoop waar je iets aan hebt, sterker nog: je krijgt bruikbare tips waar je direct mee aan de slag kunt! Verbreed jouw kennis, kom in contact met mede ondernemers en sales-professionals en laat je inspireren! Daarnaast vindt de verkiezing van de Young Sales Professional van Oost Nederland plaats, waarbij de winnaar op zal gaan voor de landelijke strijd met de andere regio’s.

We zijn dit regionaal Sales Event te gast bij Pathé Arnhem, Oude Stationsstraat 20, 6811 KE Arnhem. Hiermee is direct één van de belangrijkste partners van het event genoemd. De dagvoorzitter is Tessy van Stuijvenberg. Zij zal ons op een professionele manier door het programma van de middag leiden.

Sprekers SMA Sales Event

 

 

    

 

 

 

 

Dagvoorzitter SMA Sales Event Oost


Als dagvoorzitter zal Tessy van Stuijvenberg met haar eigen enthousiasme en scherpte het regionale event vorm geven. Als oud kandidaat van de SMA weet ze als geen ander hoe de spanning voor de genomineerden op het podium voelt. In het dagelijks leven is Tessy, als Vice President verantwoordelijk voor de regio Zuid Nederland binnen het IT-dienstverleningsbedrijf CGI. Gedrevenheid en nieuwsgierigheid hebben haar, vanuit haar studie Bedrijfskunde, gebracht naar werkomgevingen waar zij het verschil kan maken voor haar medewerkers en klanten.

 

 

Agenda SMA Sales Event Oost

 

12.30    Ontvangst in de VIP ruimte van Pathé
13.30    Opening

                              Dagvoorzitter Tessy van Stuijvenberg & SMA Oost Voorzitter Ton Donderwinkel

14.00     Social Selling : Hoe kan ik als Sales Professional meer uit LinkedIn halen

                             Bastiaan van Hooft — LinkedIn &

                              Daniel Fischer — KPN +  Winnaar LinkedIn Real Faces of Sales Award

14.35   Presentaties finalisten verkiezing Young Sales Professional Oost

                              Kirsten van der Vaart (Asito)

                             Robin de Jong (Saleshelden)

                             Vincent Coulier (FC Twente)

14.55    Stemronde publiek

15.00    Geen kans bestaat niet

                                 Reitse Sybesma

15.35    Pauze

16.05     Subconsious Influencing

                                 Martijn Schaap — Vision Forward

16.40     Live your Potential

                                 Remko Stolk – Commercieel Directeur Asito

17.45    Bekendmaking winnaar Young Sales Professional Oost
18.10   Afsluiting dagprogramma

18.15    Netwerkborrel

Partners SMA Sales Event Oost

  SMA Logo Partnerpagina Menzis 228 110

 

 

Kosten SMA Sales Event Oost

SMA Leden, kunnen zich op de voor hen bekende wijze, hieronder inschrijven voor het SMA Sales Event Oost. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De kosten voor niet-leden bedraagt € 75,– (excl. BTW). Je zult hiervoor een automatische incasso van de SMA ontvangen.

Tevens hebben we de mogelijkheid om met meerdere mensen vanuit één organisatie te komen, we hebben hier speciale toegangspakketten voor samengesteld. Tevens kennen we een aantal unieke mogelijkheden om extra exposure tijdens het SMA Sales Event Oost te genereren. We hebben hiervoor een aantal sponsorpakketten

 

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this