SMA Tender Event

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 22/06/2023
14:00 - 17:30

Locatie
Capgemini Nederland

Het SMA Tender Event 2023, is het jaarlijkse opfrismoment voor de Bid & Tendermanagement. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van het vakgebied. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante bid & tender professionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten. Inspirerende sprekers brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het vakgebied. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Tendermanager van het Jaar 2022. Hierbij wordt de opvolger van Marco van Dongen van HEYDAY bekend gemaakt. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Deze dag wil je als salesprofessional niet missen. De dag staat onder leiding van SMA-voorzitter Daniel Fischer.

Kandidaten

 

Daarnaast zijn de drie kandidaten bekend die met elkaar de eindstrijd aangaan om de opvolger te worden van Marco van Dongen. In de race zijn nog:

Kandidaat Tendermanager André Holterman

 

 

André Holterman (Capgemini)

 

Zoë-Amber Wolters (Sogeti)

 

Kandidaat Tendermanager Maaike Jansen Timmerman

 

 

Maaike Jansen Timmerman (Securitas)

 

SMA organiseert deze verkiezing samen met Cinfield. Rick Uringa, Directeur Cinfield: Sinds 2009 is Cinfield actief op gebied van deal- en tendermanagement. Wij challengen winnaars en helpen challengers aanbestedingen en tenders winnen. Dit doen we in de vorm van 20200618 SMA Tendermanager van het Jaar Rick Uringa Cinfieldadvies, detachering en training. Wij helpen organisaties anders te kijken om zodoende betere oplossingen en succesvollere samenwerkingen tot stand te brengen. Vanuit onze ambitie om het tender-vakgebied verder te professionaliseren zijn we mede initiatiefnemer van de verkiezing ‘tendermanager van het jaar’. In 2019 heeft dit geleid tot een eerste verkiezing met een mooi podium en een geweldige winnaar: Yvette Naaijkens van Heijmans. Voor 2023 kijken we er naar uit om de tendermanagers in Nederland opnieuw het podium te geven dat ze verdienen. 

Agenda

 

  • 14.00    Inloop
  • 14.30    Opening
  • 14.40    Fanny Chen : Hoe (on)ethisch is de inkoper
  • 15.00    Optreden kandidaten verkiezing Tendermanager van het Jaar
  • 15.40    Matthijs Huiskamp : Het gebruik van data bij bid- en tendermanagement
  • 16.00    Pauze
  • 16.30    Eric Hartmans :  De impact van ChatGPT op bid- en tendermanagement
  • 16.50    Bekendmaking Tendermanager van het Jaar 2022
  • 17.05     Afsluiting
  • 17.15     Netwerkborrel

Aanmelden

 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor bij ons op naam geregistreerde SMA-leden. Voor niet leden geldt een toegangsprijs van € 75,– (excl.) BTW. Klik hier als niet lid om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this