SMA Tender Event

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 22/06/2023
14:00 - 17:30

Locatie
Capgemini Nederland

Het SMA Tender Event 2023, is het jaarlijkse opfrismoment voor de Bid & Tendermanagement. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van het vakgebied. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante bid & tender professionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten. Inspirerende sprekers brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het vakgebied. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Tendermanager van het Jaar 2022. Hierbij wordt de opvolger van Marco van Dongen van HEYDAY bekend gemaakt. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Deze dag wil je als salesprofessional niet missen. De dag staat onder leiding van SMA-voorzitter Daniel Fischer.

Kandidaten

 

Op dit moment vind de voorselectie van de kandidaten plaats. Op 31 mei staat de halve finale. Er zullen dan drie kandidaten overblijven. Zodra deze bekend zijn zal er meer informatie over hen volgen op de website.

SMA organiseert deze verkiezing samen met Cinfield. Rick Uringa, Directeur Cinfield: Sinds 2009 is Cinfield actief op gebied van deal- en tendermanagement. Wij challengen winnaars en helpen challengers aanbestedingen en tenders winnen. Dit doen we in de vorm van 20200618 SMA Tendermanager van het Jaar Rick Uringa Cinfieldadvies, detachering en training. Wij helpen organisaties anders te kijken om zodoende betere oplossingen en succesvollere samenwerkingen tot stand te brengen. Vanuit onze ambitie om het tender-vakgebied verder te professionaliseren zijn we mede initiatiefnemer van de verkiezing ‘tendermanager van het jaar’. In 2019 heeft dit geleid tot een eerste verkiezing met een mooi podium en een geweldige winnaar: Yvette Naaijkens van Heijmans. Voor 2023 kijken we er naar uit om de tendermanagers in Nederland opnieuw het podium te geven dat ze verdienen. 

Agenda

 

  • 14.00    Inloop
  • 14.30    Opening
  • 14.40    Spreker over ontwikkelingen op het gebied van inkoop (naam volgt nog)
  • 15.00    Optreden kandidaten verkiezing Tendermanager van het Jaar
  • 15.40    Spreker : Matthijs Hulskamp over gebruik van data bij bidmanagement
  • 16.00    Pauze
  • 16.30    Spreker : Eric Hartmans over ChatGPT en bidmanagement
  • 16.50    Bekendmaking Tendermanager van het Jaar 2022
  • 17.05     Afsluiting
  • 17.15     Netwerkborrel

Aanmelden

 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor bij ons op naam geregistreerde SMA-leden. Voor niet leden geldt een toegangsprijs van € 75,– (excl.) BTW. Klik hier als niet lid om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

Reserveringen

Ja Nee


Share this