SMA West Brabant op bezoek bij Canon Business Center

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 28/09/2020
18:00 - 20:00

Locatie
Canon Business Center

We zijn deze bijeenkomst te gast bij Canon Business Center in Breda. In 2014 stond Rob de Louw in de SMA top 50 en sinds juli 2019 is hij bestuurder en DGA van Canon Business Center Nederland. Canon Business Center Breda is één van de 9 regionale locaties in Nederland.

De Missie

Verwachtingen overtreffen en inspireren om perfect te verbinden.

In alles wat wij doen, zetten wij een extra stap om onze partners te verrassen en de verwachtingen te overtreffen. Wij inspireren organisaties om samen te werken en van elkaars expertise gebruik te maken. Onze core business is gericht op verbinden, waarin wij de bedrijfsprocessen van organisaties optimaliseren door het efficiënt inrichten van informatiestromen en documentbeheer.

Mooi om te horen hoe Rob met zijn team in een krimpende, meest concurrerende markt groei weten te realiseren. Tijdens deze bijeenkomst zal men ons inzicht geven in de manier waarop men dit bereikt.
Rob haalt zijn inspiratie uit de ‘Kaizen’ filosofie. Hij legt ons uit wat de filosofie inhoudt en hoe ook jij hem kunt toepassen in het dagelijks leven. Ook neemt hij ons mee in de beweging die ze hebben gemaakt van Klantgericht, Klantgedreven naar Klantgestuurd ondernemen.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this