SMA West op bezoek bij Hilti

SMA West op bezoek bij Hilti
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 09/05/2023
17:00 - 19:30

Locatie
Hilti

SMA West is deze bijeenkomst te gast bij Hilti een leverancier voor totaaloplossingen voor de bouwsector. Daarbij leveren ze over de hele wereld technologie, software en diensten. Hiermee helpen ze hun klanten om efficiënter en veiliger te bouwen en een betere toekomst te bieden voor bouwbedrijven, gebruikers van gebouwen en de gemeenschap.

Ze hebben hun eigen onderzoeks- en ontwerplaboratoria, met eigen gespecialiseerde wetenschappers en ingenieurs. Daarnaast werken ze samen met de beste technische universiteiten van over de hele wereld. De producten van Hilti rollen van de band in hun eigen fabrieken in Europa, Mexico, de Verenigde Staten, India en China. Ze werken ook samen met externe gespecialiseerde leveranciers. We zijn deze bijeenkomst te gast in hun BIM-Competence Center in Berkel en Rodenrijs. Tijdens deze bijeenkomst zullen we stilstaan bij hun commerciële DNA en op welke wijze men dit heeft georganiseerd.

We zijn druk bezig met de verdere invulling van het programma, zodra deze bekend is zal dit via de website bekend worden gemaakt.

Reserveringen

Ja Nee


Share this