SMA West op bezoek bij Louwman Dealer Group

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 20/04/2023
17:00 - 20:00

Locatie
Louwman

Wij zijn deze bijeenkomst te gast bij de Louwman Dealer Group. Deze behoort tot de grootste dealergroepen van Nederland met meer dan 70 vestigingen. Onder de naam Louwman voeren zij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Smart, Opel, BYD en Kia. Jaarlijks verkopen zij ruim 35.000 auto’s aan consumenten en bedrijven.

Al sinds 1964 is Louwman & Parqui B.V. de Nederlandse importeur van Toyota. Louwman & Parqui B.V. is verantwoordelijk voor alle verkoop en marketing van Toyota in Nederland. Toyota behoort tot één van de grootste autoproducenten ter wereld. In 1990 werd gestart met de import van Lexus: het premium merk van Toyota. Van het allereerste en destijds enige model, de LS 400, werden in het eerste jaar 16 exemplaren verkocht in Nederland. Lexus staat tegenwoordig bekend als het premium hybride automerk: goed geconstrueerde auto’s van superieure kwaliteit met luxe details en ruimte.

We zijn op dit moment druk bezig met de samenstelling van de agenda. Zodra er meer bekend is zal deze hier bekend worden gemaakt. Het is echter wel al mogelijk om je voor deze bijeenkomst in te schrijven.

 

Reserveringen

Ja Nee


Share this