SMA West op bezoek bij Superlab

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 23/09/2020
18:00 - 20:00

Locatie
Superlab

Op 23 september staat de eerstvolgende bijeenkomst van SMA West weer op het programma. Met inachtneming van de corona regels zijn we te gast in Haarlem, bij Superlab. Dat is een creatief communicatiebureau waarbij men de focus met name heeft op digital. Zij zijn onderdeel van de Endeavour Group en zitten daardoor met verschillende digitale disciplines bij elkaar.

Tijdens deze bijeenkomst willen ze ons graag meenemen in hun wereld, van marketing automation en online marketing. Tevens staat we stil bij de manier van denken en werken van influencers. Mensen die op een hele eigen manier naar marketing en sales kijken. In hun moto is over het algemeen : “Branding starts digital”.

Tijdens deze bijeenkomst zal Creatief Directeur Bas Moreu een kijkje geven in zijn Commerciële Keuken waarbij hij verder zal ingaan op hun succesvolle werkwijze en ons een aantal cases laat zien hoe je digital kunt inzetten voor de marketing van je merk. Tevens zal hij laten zien hoe men dit eveneens succesvol inzet bij hun eigen acquisitie.

Uiteraard zullen wij alle corona-maatregelen in acht nemen. Hierdoor is er maar een beperkt aantal bezoekers mogelijk. We hanteren hierbij dan ook het motto, vol is vol!. De bijeenkomst zal om 18.00 beginnen op de Phoenixstraat 4 in Haarlem

We hebben elkaar natuurlijk tijden niet gezien, en kijken daarom uit naar jouw komst!

Reserveringen

This event is fully booked.

Share this