SMA West : Op bezoek bij Tom Tom Telematics

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 13/06/2019
17:00 - 19:00

Locatie
Tom Tom Telematics

We zijn deze bijeenkomst te gast bij Tom Tom Telematics. Zij zijn één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van voertuigtelematica en connect car-diensten. De Software-as-a-Service-oplossing (Saas) van Tom Tom Telematics wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en e wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert Tom Tom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zich richting op zowel bedrijven als consumenten.

Tom Tom Telematics heeft wereldwijd meer dan 500.000 klanten, biedt diensten aan bestuurders in meer dan zestig landen en voorziet in een krachtig lokale supportnetwerk dat er is, met de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners.

René de Jong, Sales Director Benelux, zal ons tijdens deze bijeenkomst meenemen in de wijze waarop men hun commercie heeft ingericht en hoe men tracht dagelijkse hierin succesvol te zijn. Daarnaast zal hij ingaan op de op ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt en de kansen die ontstaan door het slim gebruik van voertuigdata. Dit doet hij aan de hand van een aantal cases.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this