SMA West: Salesmanager in de Keuken bij Mavom

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 17/10/2019
17:00 - 21:00

Locatie
Mavom

We zijn deze Salesmanager in de keuken te gast bij Mavom. Sinds 1938 produceert en importeert Mavom hoogwaardige chemische producten voor industriële toepassingen. Met zo’n 75 medewerkers en vestigingen in Nederland, België en Duitsland weten zij ieder jaar weer meer klanten aan zich te binden.

Zij vervaardigen in eigen beheer producten voor oppervlaktebehandeling, reiniging en galvanische processen. Daarnaast importeren zij producten van enkele geselecteerde merken, waaronder Molykote, Dow, CRC en Cimcool. Hiervan levert Mavom onder meer smeermiddelen, lijmen, vloeistoffen voor metaalbewerking en onderhoudsmiddelen.

Tijdens deze bijeenkomst zal Commercieel Manager Ad van der Hoeven, ons zicht geven in de wijze waarop hun commercieel organisatie functioneert. Hierbij zal er o.a. aandacht zijn voor :

  • De inrichting van de commerciële organisatie, met daarbij o.a. aandacht voor de gebruikte verkoopmethodiek, het gebruikte distributiemodel en de wijze van klant segmentering;
  • Op welke wijze men waarde heeft toegevoegd aan hun dienstverlening zodat men zich is gaan onderscheiden ten opzichte van de concurrentie;
  • De vertaling van de generieke acties op het gebied van duurzaamheid in hun commerciële beleid;
  • De invloed van Digitalisering/Social Media op hun commerciële manier van werken

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this