SMA Zuid : Online Webinar met Yvette Naaijkens

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 26/05/2020
20:00 - 21:00

Vorig jaar is Yvette Naaijkens in de Heerlickheijd van Ermelo tot SMA Tendermanager van het Jaar 2019 verkozen.  20190620 SMA Verkiezing Bidmanager van het Jaar Yvette Naaijkens Marc de BruinDestijds was zij Manager Verwerving Beheer en Exploitatie bij Heijmans en werd zij door een unanieme vakjury gekozen. Met haar strategische, complete en zeer klantgerichte aanpak is Yvette zeer succesvol en verwierf het grootste onderhoudscontract ooit op de Nederlandse markt. Het betrof een contract bij Schiphol waarbij er gekeken werd naar Terminal 1 en 2 en de bijbehorende pieren en alle bouwkundige onderdelen, elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, brandveiligheid en transportsystemen.

Momenteel is Yvette regiomanager bij Heijmans Utiliteit in de omgeving Utrecht. Na haar studie facility management vervolgde ze haar opleiding international business aan de Leeds Becket University. Al 10 jaar richt ze zich op commercie en tendermanagement en de ontwikkeling en professionalisering van het vakgebied door ook inkoop en verkoop aan elkaar te verbinden.

Tijdens dit Online Sales Café gaat Yvette verder in op de manier waarop ze de tender van Schiphol heeft aangepakt. Hierbij staat ze stil bij haar leermomenten en zal tips met ons delen. Tevens is er uiteraard ruimte om vragen aan haar te stellen.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this