SMA Zuid op bezoek bij i-team Global

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 20/06/2023
17:00 - 21:00

Locatie
i-team Global

20230620 SMA Zuid op bezoek bij i-team GlobalSMA Zuid is deze bijeenkomst te gast bij i-team Global, ook wel bekend als de Disney in schoonmaakland. Deze Eindhovense organisatie richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van High-End schoonmaakmachines, – producten en – hulpmiddelen. Dit variërend van scrobzuigmachines, stofzuigers en kauwgomverwijderaars. Hun doel is om het hele schoonmaakproces te vereenvoudigen en het plezier in schoonmaken terug te brengen.

i-team is een mondiale familie van distributiepartners die actief zijn in meer dan 60 landen. In hun gemeenschap draait het om het delen van kennis. Dit is essentieel voor het creëren van duurzame oplossingen. Hun hoofdkantoor vormt een afspiegeling van deze overtuigingen. Tijdens deze bijeenkomst staan we o.a. stil bij hun commerciële model en hoe deze heeft bijgedragen aan hun succes.

We zijn te gast in Experience Center dat zo is ingericht dat ze hun partners/klanten kunnen inspireren met als doel dat zij zich openstellen voor verandering en andere inzichten. Op welke manier ze hier invulling aangeven zal eveneens aan bod komen tijdens deze bijeenkomst. We gaan hierover in gesprek met Bas Dalm. De agenda ziet er als volgt uit :

  • 17.00    Ontvangst met licht buffet
  • 17.45    Welkomstwoord voorzitter SMA Zuid
  • 17.55    Interview met Bas Dalm over commerciële organisatie i-team Global
  • 18.30    Rondleiding
  • 19.30    Netwerkborrel

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this