SMA Zwolle : Kennis-update over adviserend verkopen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 30/10/2019
15:30 - 18:00

Locatie
Deltion College

SMA Zwolle organiseert deze kennis-update gezamenlijk met onze partner Deltion College. Het onderwerp wat tijdens deze bijeenkomst centraal staat is adviserend verkopen om de klantrelatie te versterken en hiermee extra omzet te genereren.

Elke salesprofessional die klantcontact heeft tijdens zijn werk, vervult vaak onbedoeld de rol van adviseur door de klant te voorzien van een deskundig advies. De term trusted advisor wordt hierbij vak genoemd. Veel salesprofessionals zijn zich nog niet bewust van deze rol, echter wanneer een medewerker hiermee aan de slag gaat, kan de klanttevredenheid worden verhoogd en kunnen zelfs nieuwe verkoopkansen ontstaan. Dit heet ‘Adviserend verkopen’ of te wel in het Engels Consultatieve Selling

Tijdens deze kennisupdate presenteert Commercieel Directeur van het 2018, Remko Stolk van Asito, hoe deze aanpak succesvol wordt toegepast bij Asito. Voorzitter van SMA Zwolle, Sander Bennink, zal tevens verder ingaan op de uitkomsten van het jaarlijks onderzoek over de trends en ontwikkelingen op het gebied van commercie.

 

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Share this