Verkiezing Tendermanager van het Jaar 2020

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 01/09/2020
13:00 - 17:30

Locatie
Pathe Utrecht

20190620 SMA Verkiezing Bidmanager van het Jaar Yvette Naaijkens Marc de BruinWanneer krijg je de kans om de grootste verzameling talent en expertise op het speelveld van tenders en aanbestedingen op één en dezelfde plek te ontmoeten? Op 1 september organiseert de SMA in samenwerking met kennispartner Cinfield de verkiezing van Tendermanager van het Jaar. Hét moment om de nieuwste ontwikkelingen in het veld tot je te nemen en je netwerk te vergroten. Deze dag biedt je een uitgelezen kans om nieuwe inzichten en contacten op te doen. Al het tendertalent op één plek. Alle krachten en kennis gebundeld. Kortom, een event dat je niet wilt missen!

Hét Award event voor bid- en tendermanagement

 

De verkiezing Tendermanager van het Jaar is hét award event van bid- en tendermanagement in Nederland. Het moment voor commercieel directeuren en tender-, sales- en accountmanagers om geïnspireerd te raken door de laatste ontwikkelingen en te netwerken met vakgenoten. De verkiezing van de tendermanager van het jaar is het hoogtepunt van het evenement. In 2019 was Yvette Naaijkens van Heijmans de terechte winnares. Dit jaar kiezen haar vakgenoten en een professionele jury haar opvolger uit 3 nieuwe genomineerden

Sharing Knowlege is powerful

 

Onder het thema sharing knowledge is powerful komen experts uit politiek, wetenschap en commercie aan het woord. Ze nemen je mee met inspirerende verhalen, onderzoeken en sprekende praktijkvoorbeelden. Dit jaar staat in het teken van besluitvorming bij tenders. Hoe nemen we besluiten en waarom is het zo moeilijk? Welke impact hebben data op besluitvorming bij tenders? En wat zegt de wetenschap eigenlijk over besluitvorming? De sprekers zijn :

Yvette  Naaijkens –  Heijmans/Tendermanager van het Jaar 2019

 

Als winnaar van de verkiezingen van vorig jaar heeft Yvette diverse malen als spreker op het podium gestaan. Ze heeft menig tendermanager en inkoper geïnspireerd met haar visie op succesvol Tendermanagement. Tijdens deze exclusieve kennissessie deelt ze haar visie en ervaringen over besluitvorming rondom complexe tendertrajecten.

 

Joep Steffes – Desicion professional en bedrijfskundige

 

Joep neemt ons mee in zijn visie op besluitvorming. Als organisatieadviseur met een bedrijfskundige (PhD/dr.) achtergrond ondersteund hij mensen en organisaties om betere besluiten te nemen. Daarnaast deed hij afgelopen jaren onderzoeken naar strategische besluitvorming.

 

Agenda

 

De agenda ziet er voor deze dag als volgt uit :

 • 13.00 Ontvangst
 • 13.30 Opening door dagvoorzitter
 • 13.45 Yvette Naaijkens
 • 14.15 Introductie en interview kandidaten
 • 15.00 Stemmen
 • 15.10 Joep Steffes
 • 15.40 Pauze
 • 16.00 Spreker wordt nog bekend gemaakt
 • 16.30 Spreker wordt nog bekend gemaakt
 • 17.00 Bekendmaking winnaar verkiezingen
 • 17.15 Afsluiting
 • 17.30 Netwerkborrel (binnen de geldende regels van het RIVM)

 

Kosten

 

Wegens de maatregelen vanuit de regering is het aantal stoelen helaas zeer beperkt. We moeten daarom helaas het principe van Vol = Vol hanteren. Weest er dus snel bij om je hiervoor in te schrijven.

SMA-Leden

 • Voor SMA-leden is de toegang tot het Sales Event gratis.

Niet SMA-leden

 • Voor niet SMA-leden bedraagt de toegangsprijs € 75,00 (excl BTW). Je ontvangt hiervoor een automatische incasso van de SMA.  Klik hier om je hiervoor in te schrijven.
 • Heb je de uitnodiging van de SMA, via één van onze partners ontvangen. Er zijn dan geen kosten verbonden aan de deelname. Graag bij de aanmelding, in het opmerkingenveld aangeven via welke partner de uitnodiging is verlopen

Reserveringen

Ja Nee


Share this