Livestream Verkiezing Tendermanager

Wanneer

01/09/2020    
13:15 - 18:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

20190620 SMA Verkiezing Bidmanager van het Jaar Yvette Naaijkens Marc de BruinWanneer krijg je de kans om de grootste verzameling talent en expertise op het speelveld van tenders en aanbestedingen op één en dezelfde plek te ontmoeten? Op 1 september organiseert de SMA in samenwerking met kennispartner Cinfield de verkiezing van Tendermanager van het Jaar. Hét moment om de nieuwste ontwikkelingen in het veld tot je te nemen en je netwerk te vergroten. Deze dag biedt je een uitgelezen kans om nieuwe inzichten en contacten op te doen. Al het tendertalent op één plek. Alle krachten en kennis gebundeld. Kortom, een event dat je niet wilt missen!

Hét Award event voor bid- en tendermanagement

 

De verkiezing Tendermanager van het Jaar is hét award event van bid- en tendermanagement in Nederland. Het moment voor commercieel directeuren en tender-, sales- en accountmanagers om geïnspireerd te raken door de laatste ontwikkelingen en te netwerken met vakgenoten. De verkiezing van de tendermanager van het jaar is het hoogtepunt van het evenement. In 2019 was Yvette Naaijkens van Heijmans de terechte winnares. Dit jaar kiezen haar vakgenoten en een professionele jury haar opvolger uit 3 nieuwe genomineerden

Sharing Knowlege is powerful

 

Onder het thema sharing knowledge is powerful komen experts uit politiek, wetenschap en commercie aan het woord. Ze nemen je mee met inspirerende verhalen, onderzoeken en sprekende praktijkvoorbeelden. Dit jaar staat in het teken van besluitvorming bij tenders. Hoe nemen we besluiten en waarom is het zo moeilijk? Welke impact hebben data op besluitvorming bij tenders? En wat zegt de wetenschap eigenlijk over besluitvorming? De sprekers zijn :

Yvette  Naaijkens -  Heijmans/Tendermanager van het Jaar 2019

 

Als winnaar van de verkiezingen van vorig jaar heeft Yvette diverse malen als spreker op het podium gestaan. Ze heeft menig tendermanager en inkoper geïnspireerd met haar visie op succesvol Tendermanagement. Tijdens deze exclusieve kennissessie deelt ze haar visie en ervaringen over besluitvorming rondom complexe tendertrajecten.

 

Albert Mulder – Medeoprichter PlusValu

 

Albert geeft ons een kijkje in de keuken van het nemen van beslissingen in relatie tot het selecteren van partners en lange termijn samenwerkingen. Als onafhankelijke begeleider met een bedrijfskundige, inkoop en sales achtergrond ondersteund hij organisaties in strategische samenwerkingen. Het selecteren van de juiste partners en het maken van de juiste win-win afspraken zijn essentieel voor lange termijn partnerships. Zeker als de uitgangspunten  zijn om de samenwerking continue te verbeteren op basis van het win-win principe. Succes oftewel betere prestaties en hogere rendementen, zijn het logische  gevolg van het correct vormgeven van de samenwerking. Welke beslissingen dienen genomen te worden of moeten bepaalde beslissingen juist niet worden genomen?

Albert is medeoprichter van PlusValu en lid van de Netwerkgroep Contracteren KetenSamenWerking. De Netwerkgroep lanceerde in 2016 haar eigen ontwikkelde contractmodellen. De modellen zijn door een wetenschapper en meerdere juristen beoordeeld. PlusValu is daarna opgericht door twee leden vanuit de Netwerkgroep. PlusValu begeleidt als onafhankelijke begeleider zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in het realiseren van strategische samenwerkingen.

Dik Geelen — Directeur Procurement & Supply Chain Unica Groep B.V.

 

Zijn verhaal zal zich toespitsen op Stakeholdermanagement als hulpmiddel bij besluitvorming waarbij stakeholders worden gezien als groepen of individuen die beïnvloed worden door, of invloed uitoefenen op de wijze waarop jij je doelen wilt bereiken. Afhankelijk van de macht die een stakeholder heeft, de urgentie en de legitimiteit van zijn/haar claim zul je rekening moeten houden met je stakeholder. Of kun je heel handig gebruik maken van hun positie.

Stakeholdermanagement kan zodoende een cruciale rol spelen in complexe besluitvorming. En dat besluitvorming niet alleen op basis van rationele gronden plaatsvind maar dat ook emoties hierbij een rol kunnen en mogen spelen vormt het tweede deel van het betoog van Dik.


Agenda

 

De agenda ziet er voor deze dag als volgt uit :

 • 13.00 Ontvangst
 • 13.30 Opening door dagvoorzitter
 • 13.45 Yvette Naaijkens
 • 14.20 Introductie en interview kandidaten
 • 15.05 Stemmen
 • 15.15 Pauze
 • 15.30 Albert Mulder
 • 16.05 Dik Geelen
 • 16.40 Bekendmaking winnaar verkiezingen
 • 16.55 Afsluiting
 • 17.00Netwerkborrel (binnen de geldende regels van het RIVM)

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen