Online SMA Sales Event – Verkiezing Senior Sales Professional

Wanneer

11/03/2021    
15:30 - 17:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Het SMA Sales Event 2021, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Inspirerende sprekers brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Senior Sales Professional van 2020. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “New Business in a New Way”. Deze livestream wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten Senior Sales Professional van het Jaar 2020

 

20210311 Kandidaat Verkiezing Senior Azzeddine el Attoti“Mijn naam is Azzeddine el Attoti en ik werk bij KPN. Als generieke accountmanager binnen ben ik verantwoordelijk voor een aantal gemeenten en veiligsheidsregio’s, van A tot Z. Dit houdt in de relatie onderhouden op verschillende niveaus; vooral strategisch en tactisch maar soms ook op operationeel niveau. Een belangrijke doelstelling hierbij is klanttevredenheid behouden of waar mogelijk verbeteren. Hierin speelt klanten helpen bij vraagstukken van nu of toekomstige vraagstukken een belangrijke rol. Lees meer over Azzeddine op zijn profiel. 

 

20210311 Kandidaat Verkiezing Senior Sales Irene van Gemert“Mijn naam is Irene van Gemert – van der Wal en ik werk bij Renewi. Ik ben commercieel verantwoordelijk voor een klantenpakket van 24 klanten, voornamelijk Overheid en Finance. Deze klanten zijn allemaal aanbestedingsplichtig met alle werkzaamheden die daar uit voortkomen. Op het ogenblik ben ik bezig met de coördinatie van de implementatie van een nieuwe klant, per 1-1-2021. Sinds november ben ik “ondergedompeld” in een reeks van aanbestedingen van de Rijksoverheid, dus daar bestaat een groot deel van mijn werkzaamheden uit. Daarbij moet je denken aan veel meetings, emails, leeswerk, vragen voor de nota’s van inlichtingen en de interpretatie op de antwoorden, met de operatie en de business afstemmen wat haalbaar is het hoe dat eruit komt te zien, welke pricing en marge daarbij past, tenderboards voor de definitieve besluitvorming. Lees meer over Irene op haar profiel

 

20210311 Kandidaat Verkiezing Senior Sales Steven van der Velde“Ik ben Steven van der Velde en ik ben werkzaam als Senior Business Development Manager International. Daarin ben ik verantwoordelijk om Tier1 en Tier2 merchants aan te sluiten welke online business hebben in de 9 landen waar AfterPay actief is met haar producten. Dit betreft klanten in de verticals Retail/Fashion & Mobility. Hoe gaat dit dan precies in zijn werk. Voorafgaand aan het jaar wordt er een target gesteld hoeveel transacties er gedraaid moeten worden in-year. Behalve dat zijn er ook soft targets. Het bezoeken van events, het spreken op events, het organiseren van side events, het optuigen van co-marketing activiteiten, deelnemen aan expert groepen en het actief deelnemen aan de Linkedin community. Samengevat, het maken van noise in de market. Daarnaast ben ik mentor bij verschillende young professionals in de organisatie.” Lees meer over Steven op zijn profiel

 

Sprekers

 

In je werk sta je dagelijks voor keuzes. Hoe haal ik deze deal binnen? Is het slim deze investering te doen? Veel mensen benaderen dit soort vragen het liefst rationeel: ze verzamelen informatie, analyseren die en doordenken alles grondig. Dat levert vaak hoofdpijn op, maar lang niet altijd een goede beslissing. Wat zou er gebeuren als je wat vaker zou luisteren naar je gevoel? Marcel Adriaanse vertrouwt al jaren op de kracht van intuïtie. Aan de hand van zijn intuïtie laat hij zien hoe intuïtie je zakelijk verder brengt. De eerste drie pijlers van het model – autonomie, analyse en timing – betreffen jou als persoon en helpen je om betere beslissingen te nemen. Met de laatste drie pijlers – intonatie, empathie en kwetsbaarheid – krijg je met minder moeite meer voor elkaar. Hierover heeft Marcel een boek geschreven en tijdens dit live event gaat hij daar verder op in.

Daniel Fischer (VP Sales Enterprise Accounts) en Fleur van Feldhuizen (VP Sales Operations & Enablement ) bij KPN nemen ons mee in de nieuwe manier waarop men bij hun bedrijf commercie bedrijft, hierbij staat het gebruik van data en het gebruik van social media centraal.

Vanwege COVID-19 zijn veel evenementen afgelast of verschoven naar een later tijdstip. De Olympische Spelen is wellicht de grootste in zijn soort. Natasja van Brummelen, CMO van NOC* NSF zal een kijkje in de keuken geven wat dit voor impact heeft op hun commercie en hoe ze ervoor gezorgd hebben dat alle sponsoren nog steeds bij hun aan boord zijn.

De moderator van deze online live stream zal Stephan Stokkermans zijn. Stephan is in het normale leven Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

 

Agenda

 

De agenda ziet er als volgt uit :

 • 15.00      Netwerken op het Gomeet-platform
 • 15.30       Opening livestream Verkiezing Senior Sales Professional 2020
 • 15.35       Welkomstwoord SMA-voorzitter Pieter-Paul Verheggen
 • 15.45       Pitch & interview Azzeddine el Attoti
 • 15.55       Marcel Adriaanse, schrijven van het boek : “Zaken doen op gevoel”
 • 16.15        Pitch & interview Irene van Gemert – van der Wal
 • 16.25        Daniel Fischer  & Fleur van Feldhuizen (KPN)
 • 16.40        Pitch & interview Steven van der Velde
 • 16.50        Stemmen door publiek
 • 16.55        Natasja van Brummelen (NOC * NSF)
 • 17.15         Bekendmaking winnaar verkiezing Senior Sales Professional van het Jaar 2020
 • 17.25        Afsluiting
 • 17.30        Netwerken op het strand op het Gomeet-platform

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen