Online SMA Sales Event – Verkiezing Young Sales Professional

Wanneer

04/03/2021    
15:30 - 17:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Het SMA Sales Event 2021, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Inspirerende sprekers brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commercie. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Young Sales Professional van 2020. Een mooie manier om te leren van deze commerciële toppers. Het gehele event staat in het teken van het jaarthema “New Business in a New Way”. Deze livestream wil je als salesprofessional niet missen.

Kandidaten Young Sales Professional van het Jaar 2020

 

20201015 Christiaan Snoeij Vodafone“Mijn naam is Christiaan Snoeij, en als Senior Corporate Accountmanager werkzaam bij VodafoneZiggo in het team Overheid, Onderwijs en Huisvesting ben ik verantwoordelijk voor het beheren van 35 klanten. Concreet houdt dit voor mij in dat ik verantwoordelijk ben voor het behoud van de bestaande omzet en getarget wordt op het laten groeien van deze omzet door bestaande producten/diensten uit te breiden en nieuwe producten/diensten te verkopen.” Lees meer over Christiaan op zijn profiel.

20201104 SMA Sales Event Zuid kandidaat Parastoe Koshai“Mijn naam is Parastoe Koshai en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als Customer Experience, Account Executive binnen het nieuwe namen team van SAP Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor klanten met een omzet van 250 miljoen tot 1 miljard euro per jaar. Concreet houdt dit in dat ik de schakel ben tussen het brede product portfolio van SAP en de Customer Experience strategie van klanten. Het is mijn taak om de klanten de juiste oplossing te bieden. Dat doe ik aan de hand van business development, het in kaart brengen van klantreizen en het hosten van inspiratiesessies.” Lees meer over Parastoe op haar profiel.

20201112 SMA Sales Event Oost Kandidaat Glenn Timmer“Ik ben Glenn Timmer en werk sinds 2019 als sales consultant bij Asito. Mijn salesmotto? Stop selling, start helping! Daarbij adviseer ik mijn opdrachtgevers hoe onze schoonmaakdienstverlening bijdraagt aan hun strategische doelen. Om samen te zoeken naar een win-win situatie. In de 1,5 jaar die ik nu bij Asito werk verhuisde ik van het segment Onderwijs naar het segment Cure. Beide sectoren waar mensen centraal staan. En dat voelt goed. En juist nu, in deze toch wat vreemde tijd, versterken wij elkaar als twee vitale sectoren. Vanuit deze rol begeleid ik aanbestedingstrajecten die variëren in grootte van 2 tot 5 miljoen per jaar. Daarnaast zorg ik ervoor dat Asito nog meer als expert bekend staat in dit segment en geef ik in het Cure managementteam mijn advies over de strategie. Super uitdagend!” Lees meer over Glenn op zijn profiel.

Sprekers

 

20210304 SMA Sales Event Toni van DamRoutinematig online actief zijn is in het digitale tijdperk belangrijker dan ooit. Om te kunnen concurreren op de huidige markt moeten organisaties en professionals alle digitale tools benutten waarover zij beschikken. Tijdens deze online sessie zal Toni van Dam van de Social Selling Company ons meenemen in de manier waarop je dit vorm kunt geven in jouw organisatie. Vervolgens zal Eric Fransen, Commercieel Directeur van Inepro, ons laten zien op welke wijze hij dit in zijn commerciële organisatie heeft geïmplementeerd.

We gaan met Commercial Director Eric Verhofstad van Hamilton Bright in gesprek over het boeien en binden van Young Sales Talent en dat op een dusdanige wijze dat dit toekomstige ambassadeurs van je gaan worden zodat dit business gaat opleveren.

A Kristien Jansen Bibian Mental Winnaar SMA TOP50 2018Bibian Mentel, is de ongekroonde koningin van de winnaarsmentaliteit. Haar wilskracht, doorzettingsvermogen en positiviteit inspireren velen om het allerbeste uit hun leven te halen. Zowel privé als ook zakelijk. In een kort interview zullen we hier bij stil staan en hoe ze ondanks de huidige situatie toch nog steeds de kracht vind om een online congres te organiseren over omgaan met tegenslagen, het glas half vol en topsport in het bedrijfsleven. Hoe bereik je succes ondanks alle tegenslagen?

Agenda

De agenda ziet er als volgt uit :

 • 15.00      Netwerken op het Gomeet-platform
 • 15.30       Opening livestream Verkiezing Young Sales Professional 2020
 • 15.35       Welkomstwoord SMA-voorzitter Pieter-Paul Verheggen
 • 15.45       Pitch & interview 1e kandidaat
 • 15.55       Toni van Dam (Social Selling Company)
 • 16.15        Pitch & interview 2e kandidaat
 • 16.25        Eric Fransen (Inepro)
 • 16.40        Pitch & interview 3e kandidaat
 • 16.50        Stemmen door publiek
 • 16.55        Eric Verhofstad (Hamilton Bright)
 • 17.05        Bibian Mentel
 • 17.15         Bekendmaking winnaar verkiezing Young Sales Professional van het Jaar 2020
 • 17.25        Afsluiting
 • 17.30        Netwerken op het strand op het Gomeet-platform

 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen