SMA Midden op bezoek bij Rohde & Grahl

Wanneer

29/09/2020    
18:00 - 20:00

Waar


Kaart niet beschikbaar

20200330 SMA Midden logo Rohde & GrahlWe zijn deze bijeenkomst te gast bij Rohde & Grahl. Zij zijn onderdeel van de grootste meubelpro­ducent van Europa, de Nowy Styl Group. Het bedrijf ziet zichzelf als meer dan een leverancier van kantoor­meubels.

Wie binnenkomt in de vestiging van het in kantoormeubelen gespecialiseerde bedrijf op bedrijventerrein De Hoef waant zich eerder in de showroom van een interieurwarenhuis. Of in een hip reclamebureau. Frisse kleuren, lounge- en presentatiehoekjes, een koffiecounter in de ontvangstruimte, open afdelingen en transparantie tussen de diverse etages 20200330 SMA Midden locatie Rohde & Grahlin het gebouw, kortom: een modelkantoor. Dit toch niet kleine Nederlandse hoofdkantoor, waar zo’n 70 mensen werken, is meteen het visitekaartje van Rohde & Grahl. ,,Het gaat tegenwoordig niet alleen maar om het leveren van tafels en stoelen, er komt ook steeds meer dienstverlening bij kijken zegt Walter Mineur, managing director in een interview in het AD. Niet voor niets is ‘Working well’ de slogan van Rohde & Grahl, want wie het naar zijn zin heeft in zijn werkomgeving, die rendeert het beste en blijft langer bij een bedrijf of organisatie werken, volgens Mineur. ,,Wij werken vooral voor ondernemingen met veel kenniswerkers. Die zijn veel gevraagd en momenteel schaars dus het is ze er veel aan gelegen om de sfeer en werkomgeving voor deze werknemers zo optimaal mogelijk te maken.

Tijdens deze salesmanager in de Keuken zal sales director Patrick van Dommelen in zijn verhaal verder ingaan op de veranderingen die een dergelijke zienswijze heeft voor zijn commerciële organisatie. Uiteraard is een rondleiding door de showroom eveneens onderdeel van het programma.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen