SMA Midden op bezoek bij Rohde & Grahl

Wanneer

29/09/2020    
18:00 - 20:00

Waar


Kaart niet beschikbaar

20200330 SMA Midden logo Rohde & GrahlWe zijn deze bijeenkomst te gast bij Rohde & Grahl. Zij zijn onderdeel van de grootste meubelpro­ducent van Europa, de Nowy Styl Group. Het bedrijf ziet zichzelf als meer dan een leverancier van kantoor­meubels.

Wie binnenkomt in de vestiging van het in kantoormeubelen gespecialiseerde bedrijf op bedrijventerrein De Hoef waant zich eerder in de showroom van een interieurwarenhuis. Of in een hip reclamebureau. Frisse kleuren, lounge- en presentatiehoekjes, een koffiecounter in de ontvangstruimte, open afdelingen en transparantie tussen de diverse etages 20200330 SMA Midden locatie Rohde & Grahlin het gebouw, kortom: een modelkantoor. Dit toch niet kleine Nederlandse hoofdkantoor, waar zo’n 70 mensen werken, is meteen het visitekaartje van Rohde & Grahl. ,,Het gaat tegenwoordig niet alleen maar om het leveren van tafels en stoelen, er komt ook steeds meer dienstverlening bij kijken zegt Walter Mineur, managing director in een interview in het AD. Niet voor niets is ‘Working well’ de slogan van Rohde & Grahl, want wie het naar zijn zin heeft in zijn werkomgeving, die rendeert het beste en blijft langer bij een bedrijf of organisatie werken, volgens Mineur. ,,Wij werken vooral voor ondernemingen met veel kenniswerkers. Die zijn veel gevraagd en momenteel schaars dus het is ze er veel aan gelegen om de sfeer en werkomgeving voor deze werknemers zo optimaal mogelijk te maken.

Tijdens deze salesmanager in de Keuken zal sales director Patrick van Dommelen in zijn verhaal verder ingaan op de veranderingen die een dergelijke zienswijze heeft voor zijn commerciële organisatie. Uiteraard is een rondleiding door de showroom eveneens onderdeel van het programma.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen