SMA Noord : Masterclass Duurzame Commercie

Wanneer

15/09/2022    
17:00 - 19:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar


Kaart niet beschikbaar

Masterclass duurzame commercie pouw zwolle logoDuurzaamheid is niet meer weg denken bij de meeste bedrijven. In de afgelopen periode hebben veel bedrijven een verandering ondergaan of zitten momenteel daar midden in om mee te werken aan een betere en schonere wereld. Daarnaast zien we dat de markt hier ook om vraagt. In veel tenders is het tegenwoordig een hoog gewaardeerd selectiecriterium. Mocht je hier niet aan voldoen dan val je al bij voorbaat af.  Uiteraard heeft deze beweging ook de nodige impact op commercie. Je bent er nog niet door enkel en alleen te vermelden dat jouw producten en/of dienstverlening duurzaam en/of groen is. Dit is natuurlijk wel het vertrekpunt van een klantreis.

Het is daardoor nog belangrijker om je te focussen op het creëren van waarde voor jouw huidige klanten en nieuwe prospects. Waarbij het in de huidige tijd belangrijk is om de juiste content hierbij te maken en via de social media kanalen te verspreiden. Deze boodschap moet uiteraard wel eerlijk en oprecht zijn zonder dat je aan “greenwashing” doet. Het is daarnaast belangrijk dat de door het bedrijf verspreide boodschap consistent is met het gedrag tijdens de contacten met klanten.  Een kleine afwijking hierin kan reeds “dodelijk zijn. Het is hierbij erg belangrijk om van je eigen kracht uit te gaan.

Masterclass duurzame commercie pouw zwolle locatieIn deze masterclass staan we stil bij de manier waarop Pouw Zwolle met dit vraagstuk is omgegaan. En hoe ze dit succesvol hebben geïntegreerd in hun commerciële aanpak. Pouw Zwolle is de officiële merkdealer voor merken als Skoda, Volkswagen, Audi en Seat. We zijn te gast in hun net verbouwde showroom in hun vestiging op de Lippestraat in Zwolle.  Ter afsluiting bestaat dan nog de mogelijkheid om een proefrit te doen in één van hun nieuwste modellen.

 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen