Masterclass, Persoonlijke Effectiviteit door Jan Kuipers

Logo FranklinCovey

 

Tijdens deze Masterclass van Jan Kuipers van FranklinCovey is er aandacht gegeven aan het menselijk brein, en de manier waarop deze functioneert. Of misschien je soms tegenwerkt in het bereiken van je doelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat
talent alleen niet voldoende is om succesvol te zijn. De bijeenkomst stond volledig in het teken van Persoonlijke Effectiviteit. Dit was een interactieve workshop waarbij de 7 habits van Stephen Covey worden gerelateerd aan de praktijk van een Sales Professional

 

Archief, bijeenkomst 12 juni SMA Midden : Boek Stephen CoveyHoe effectief ben jij als het over je persoonlijk leiderschap gaat en wat kan jouw leiderschap in relaties verhogen. In rap tempo komen de habits van Covey voorbij en wordt aan de hand van voorbeelden, de link gelegd met de praktijk van jouw leiderschap in Sales. Dit met interactie en zeker discussie. Wat betekent proactiviteit voor een verkoper, met welke intentie voor jij je gespreken met klanten en hoe blijf je productief?

 

 De presentatie van Jan Kuipers is op onze website te vinden. 

 

Profielfoto, Jan KuipersJan is directeur/eigenaar van FranklinCovey en auteur van boeken zoals “Creëer wind mee” en “Menskracht”. Zijn deskundigheid is het verhogen van effectiviteit van mensen en organisaties, met de focus op maximaal gebruik van het menselijk potentieel om doelen te realiseren. Hij is praktisch en bevlogen, werkt vanuit de visie van Stephen Covey en maakt in zijn presentatie gebruik van de vragen van zijn publiek. Hij laat ze nadenken, daardoor blijft de boodschap hangen en krijgt zijn publiek praktische aanknopingspunten om direct mee aan de slag te gaan.

 

FranklinCovey is de wereldwijd opererende advies- en trainingsorganisatie die werkt op basis van het gedachtegoed van Stephen R. Covey, auteur van de bestseller ‘The 7 Habits of highly Effective People’. FranklinCovey helpt organisaties bij het versterken of bouwen van een cultuur waarin de kracht van mensen centraal staat, met als sleutelwoorden visie, passie & talent, verantwoordelijkheid en resultaat. Uitvoeringskracht, om van mooie plannen naar daadwerkelijke realisatie te komen, is een kernthema van FranklinCovey.