Masterclass Sales Event 2020 : Glenn Vergoossen

In een wereld waarin klanten met één muisklik overstappen naar een andere aanbieder en een paar matige beoordelingen op het internet voor veel negatieve gevolgen kunnen zorgen, is er meer nodig om klanten aan je te blijven binden.Want; is het ambacht van verkopen nog wel future proof? Worden we niet overbodig in de digitale automatisering met algoritmes, die de klant soms al beter kennen dan dat ze zichzelf kennen? Wat is ons onderscheidend vermogen, dat wat robots en big data de komende generatie nog niet zullen vervangen?

Het begint bij een nieuwe mindset van drie kernprincipes: empathie, verantwoordelijkheid en generositeit. Door je empathisch op te stellen bouw je een echte band op met je klanten. Als je vervolgens laat zien dat je je verantwoordelijk voelt voor hun doelen en behoeften versterk je die relatie. En door je kennis met hen te delen en hen te verrassen met onverwachte extra’s zorg je ervoor dat ze je nog meer gaan waarderen. In de masterclass ‘Waarom je mindset de onderscheidende factor is voor meer trouwe klanten’ vertelt Glenn Vergoossen hoe je deze mindset aanleert én hoe je deze kennis deelt en verspreidt door je hele organisatie.

20200305 SMA Sales Event Masterclass Glenn VergoossenGlenn Vergoossen is een nieuwsgierige trainer en een speelse spreker bij FranklinCovey Benelux, waar hij mensen en organisaties begeleidt op het gebied van leiderschap en effectieve communicatie. Gekoppeld aan de inhoud van de masterclass schreef Glenn samen met collega’s Sandy Rogers en Leena Rinne het boek Leiderschap in Loyaliteit. Daarnaast is Glenn host van de Over Spreken Gesproken podcast, de nr. 1 public speaking podcast in Nederland.FranklinCovey is de wereldwijde organisatie opgericht door Stephen R. Covey, auteur van het populaire boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. FranklinCovey is toonaangevend op het gebied van behalen van resultaten voor een langere periode waar gedragsverandering voor nodig is. Zij bieden trainingen, coaching en online modules gekoppeld aan thema’s als persoonlijk effectiviteit, inspirerend leiderschap, vertrouwen, klantloyaliteit, sales performance en uitvoerkracht.

Ga naar www.franklincovey.nl/inspiratie voor bonus tools en tips!