Masterclass Sales Event 2022 : Hans Hopmans

30% effectiever onderhandelen

 

Wil jij weten hoe je effectiever onderhandelt? Laat je dan inspireren door de ‘De Onderhandelcanvas’ en door de kracht van artificial intelligence bij complexe onderhandelingen. Feit is dat steeds vaker commerciële onderhandelingen over grote en langdurige contracten een onderhandelagenda kennen met veel meer onderwerpen dan slechts prijs, volume, levertijd en kwaliteit. Ook onderhandelingen bij strategische samenwerkingsverbanden of commerciële conflicten worden steeds complexer. De TU Delft heeft, als eerste in de wereld, een a.i. software tool ontworpen om complexe onderhandelingen goed voor te bereiden en uit te voeren. Met a.i. berekent dit tool de ‘zone of possible agreement’. Daarnaast hebben de onderhandel-trainers Hans Hopmans & George van Houtem ‘De Onderhandelcanvas’ ontworpen om het voorbereiden van complexe onderhandelingen gemakkelijker én doeltreffender te maken. Deze masterclass gaat u naast theorie ook zeer praktische inzichten en handvatten geven om een betere onderhandelaar of mediator te zijn. Ook voor de ervaren onderhandelaar is deze masterclass inspirerend. Deze masterclass wordt u aangeboden door TU-Delft start-up Wegain BV (zie www.wegain.nl) en wordt uitgevoerd door Hans Hopmans.

Hans Hopmans heeft een passie voor het thema ‘goed zakendoen’. Dat is gegroeid gedurende zijn tijd als directeur van een procurement consultancy bedrijf en daarna als inkoopdirecteur bij een grote verzekeraar. Dertig jaar geleden startte hij, als nevenwerkzaamheden, met training geven in strategisch onderhandelen en prestatie-ontwikkeling. Dit is inmiddels zijn hoofdactiviteit. Hans ondersteunt als trainer en business ontwikkelaar het startupbedrijf Wegain BV. Deze startup van de TU Delft brengt s ’werelds eerste software voor toponderhandelaars op de markt, aangedreven door artificial intelligence, dat gericht is op ‘negotiating, mediation and dealmaking’.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen