Salesmotto Bianca Keijzer

Kandidaat Salesmanager Bianca Keijzer

Bianca Keijzer

Manager Sales Midden en Grootbedrijf Overheid en Mobiliteit

Centraal Beheer Achmea

Wie is Bianca?

Als kind was ik een ramp voor mijn ouders… Lief maar zeer onderzoekend, nieuwsgierig, nergens bang voor en het liefst was ik altijd buiten de deur tot donker. In de tijd waar ‘mobiele controle’ volledig ontbrak, verdween ik soms een hele dag van de radar. Dat moet toch enige spanning bij mijn ouders hebben opgeleverd.

Ik deed alsof ik op reis was, speelde indiaantje, veroverde werelden en als ik tussen de middag honger kreeg ‘onderhandelde’ ik over de prijs van de snoepjes bij Jamin of over een wit kadetje bij de bakker. Die laatste kreeg ik dan altijd steevast gratis.
Mijn drive was en is nog steeds het ontdekken, onderzoeken en leren over van alles en nog wat. Ik heb grote interesse in wat mensen drijft, probeer ze te doorgronden. Dat helpt mij ook in mijn rol als salesmanager.

Dit zijn nog steeds tools die nu helpen mijn team te coachen maar ook voor klanten de beste deal samen te stellen en salesacties concreet te maken. Naast mijn werk als salesmanager ben ik een enthousiast (hobby+)fotograaf, vooral op verre reizen combineer ik foto’s met storytelling. En ik zoom graag in op details die je zo met het blote oog niet als eerste ziet.

Salesmotto

“speel geen spel maar speel”

Een spel zet je vast in overtuigingen en doelen (we moeten scoren, we moeten hard rennen, we moeten….). Dat geeft wel richting maar fixeert ook. Het zorgt voor een fixed mindset en belemmerende overtuigingen. Spelen geeft daarentegen energie, vraagt lef en moed, geeft vertrouwen en een open mindset en nieuwe inzichten.

In een wereld die per dag anders lijkt te zijn is een open mind een voorwaarde voor succes. Dat vraagt van salesmensen ontwikkeling en een open houding. Durf het een keer niet te weten maar te doen. Dit gaat over veerkracht en reflectie, drive en misschien ook wel kinderlijke onbezonnenheid. En het lef om echt te werken met je talenten (ken je die ook van jezelf?).

Dan kun je weer verbinden met klanten op een veel diepere laag. Iedereen heeft toch ooit spelenderwijs leren fietsen? En speelde graag buiten? Dat hebben we dus alvast gemeen 😉 Sales next step!

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen